Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Καμιά κλοπή, απλά… ψυχή!

Ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε στο ματς με την Μίλαν για την… τέλεια ληστεία, όμως αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη δεν ήταν κλοπή, ήταν ψυχή!

Οι ερυθρόλευκοι ήξεραν που πατούσαν και τι ήθελαν και τελικά το πήραν με τον τρόπο που ξέρουν.

Με την κατάθεση της ψυχής τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της Μίλαν. Στάθηκε στο ύψος του, πήρε δύναμη από την εξέδρα, έπαιξε με ορθολογικό σχήμα και στο τέλος πήρε αυτό που του άξιζε.

Σαφώς μεγάλο μερίδιο στην πρόκριση έχει ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος δεν φοβήθηκε τους Ιταλούς, δεν κλείστηκε για να παίξει κλεφτοπόλεμο. Παρά τις ελλείψεις, έπαιξε το σύστημα που ξέρει η ομάδα, χωρίς να μπερδεύει καταστάσεις και πρόσωπα. Με το μυαλό του Φορτούνη, την ταχυδύναμη τον Γκιγιέρμε και Καμαρά, ο Ολυμπιακός δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.

Και αν ήταν πιο τυχερός, θα έπρεπε εδώ και καιρό να είχε εξασφαλίσει την πρόκριση με τις εμφανίσεις που είχε κάνει κόντρα στη Μπέτις, ειδικά στη Σεβίλλη.

Εαν είχε και έναν καλό επιθετικό, τότε θα έκανε περίπατο στον όμιλο, όπως θα έκανε περίπατο και στο πρωτάθλημα.

Και τώρα, με την πρόκριση στους 32, ο δρόμος είναι ορθάνοικτος για να έρθει τον Γενάρη ένας στράϊκερ ολκής…

Υ.Γ.: Αδιανόητο να διαμαρτύρονται για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός περισσότερο οι Ελληνες οπαδοί άλλων ομάδων, παρά οι Ιταλοί της Μίλαν. Ο Τζήλος άραγε πως νοιώθει για τα “ίδια” πέναλτι που δεν έδωσε στην Ξάνθη;

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ