Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Καμπάτσο: «Να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα τον Ολυμπιακό»

Στην ανάγκη να σταματήσει, όχι μόνο τον Σπανούλη, αλλά ολόκληρη την ομάδα του Ολυμπιακού, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Φακούντο Καμπάτσο, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα τον αντίπαλό μας. Πρέπει να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague καθώς έχει και ομαδική και ατομική ποιότητα. Αλλά είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε τον έλεγχο και να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου γύρου», ανέφερε ο Καμπάτσο, που στην συνέχει μίλησε για την δική του παρουσία, αλλά και τον Σπανούλη:

«Είναι ένας αγώνας με ιστορία και πολλή ποιότητα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Νιώθω καλά, νιώθω σιγουριά. Έχω προετοιμαστεί από το καλοκαίρι για να είμαι στο επίπεδο που θέλουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου».

«Ο Σπανούλης είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Έχει την ποιότητα να αλλάξει ένα παιχνίδι και είναι καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θα προσπαθήσουμε ώστε μην… καταστρέψει το παιχνίδι μας. Η ομάδα έχει αμυντική ποιότητα να το καταφέρει. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε μόνο έναν παίκτη, πρέπει να σταματήσουμε όλη την ομάδα».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC