Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Κανένας παίκτης δεν θα διασύρει την ιστορία του Ολυμπιακού”

Εξαλλος με όσα έγιναν στην Ριζούπολη, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Σάββας Θεοδωρίδης:

«Ξέρετε ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να δικαιολογηθούν για το οτιδήποτε. Είμαστε Ολυμπιακός και θα χάσουμε και θα κερδίσουμε. Η ουσία είναι όμως το πως θα χάσουμε και το πως θα κερδίσουμε. Ο πρόεδρός μας έχει καλύψει τα πάντα. Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά που είπε, ίσα – ίσα έχω να προσθέσω πράγματα σε αυτά που είπε ακόμα. Οποιοσδήποτε φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού και δεν παίζει σαν Ολυμπιακός, δεν δίνει τη ζωή του για τον Ολυμπιακό, δεν βάζει τα πόδια του στη φωτιά και παίζει μόνο για δικούς του σκοπούς, να το πάρει χαμπάρι ότι τέτοια στον Ολυμπιακό δεν χωράνε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει τεράστια ιστορία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν παίκτη να διασύρει την ιστορία του Ολυμπιακού.

Εμείς σαν Ολυμπιακός, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο. Ο πρόεδρος δεν παίζει, παρόλο το κυνηγητό και σήμερα τι κυνηγητό έγινε εδώ μέσα, από τους διαιτητές, ελπίζω να τα είδανε οι άνθρωποι αυτοί και τον ετοιμάζουν για διεθνή τον συγκεκριμένο, μαζί με τον κύριο Στυλιάρα, άλλη προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Καταλάβατε τώρα τι γίνεται. Να είναι βέβαιοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ότι στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά και όπως βγει η ομάδα. Ξέρω ότι στεναχωριούνται, μαζί τους στεναχωριέται περισσότερο ο πρόεδρος και αν θέλετε ας σκεφτούνε και εμένα που έχω δώσει όλη μου την ζωή στον Ολυμπιακό και ο πρόεδρος το ίδιο που δεν σταματάει να σκέφτεται τον Ολυμπιακό.

Να είναι σίγουροι και για δεύτερη φορά το λέω, ότι ο πρόεδρος δεν θα αφήσει τίποτα έτσι. Ο Ολυμπιακός είτε το θέλουνε, είτε δεν το θέλουνε θα γίνει όπως ήταν, παρά το κυνηγητό που δέχεται ο πρόεδρος κατά συνέπεια και ο Ολυμπιακός, το βλέπετε τι έγινε σήμερα. Γίνανε τρία πέναλτι καταφανέστατα. Δεν έδωσε κανένα και επιπλέον χτύπησε – από ότι μου είπαν και το είδαν και οι παίκτες και για αυτό ήταν έξαλλοι – τον Μάριν. Ο Μάριν από ότι ξέρω θα του κάνει μήνυση. Θα ρωτήσουμε του Νομικούς μας συμβούλους, διότι εκτός από ότι κάνουν εις βάρος του Ολυμπιακού, να τον αδικούν που έτσι κι αλλιώς η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί είναι τρομερό. Από τις αποφάσεις των δικαστηρίων περιμένουν άλλη μια απόφαση των δικαστηρίων που σίγουρα θα βγει σήμερα το βράδυ, αφού ήρθε αυτό το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού και κέρδισε ο ΠΑΟΚ και όλα αυτά και έτσι τελείωσε αυτό το θέμα.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γίνανε ρεζίλι, αυτοί οι διαιτητές σήμερα και ας τολμήσει αυτός ο κύριος, ο Πορτογάλος τον οποίο έχουν στείλει από την UEFA για να επιβλέψει την διαιτησία και το ας το αφήσουμε, να έρθουν άλλοι πιο μορφωμένοι να το χρησιμοποιήσουν γιατί έχει προβλήματα και στην Ευρώπη. Δεν θα εμπιστευτώ εγώ όλο αυτό. Είδατε σήμερα τι έγινε. Όταν μιλάω για την διαιτησία επαληθεύομαι. Έχουμε ακόμα δύο αγωνιστικές που δεν έχουμε κανένα συμφέρον σαν Ολυμπιακός και τα κάνουν γιατί τους το επιτρέπουνε. Τα επιτρέπουν αυτοί που είναι σε ανώτερα κλίματα δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, ούτε θέλω να κάνω διαταραχές. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός, ο κόσμος του Ολυμπιακού και δεν θα το ξαναδεί αυτό το πράγμα ο κόσμος της ομάδας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δει λεβέντες μέσα που θα φοράνε μόνο την φανέλα του Ολυμπιακού και τίποτα άλλο, όπως έπαιζε η δικιά μας η ομάδα και είχε κατακτήσει τα πάντα, Κύπελλα Χριστουγέννων, τα πάντα, ότι υπήρχε το παίρναμε στην Ελλάδα. Και φυσικά οι μετέπειτα γενιές του Ολυμπιακού και όλες αυτές οι γενιές του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, που διαπρέψαν και κάνανε όλα τα ρεκόρ και δεν μπορούν μεγαλύτερα ρεκόρ από αυτά παγκοσμίως. Πρέπει να ζήσουν εκατό ζωές όλοι αυτοί για να φτάσουν τους 60 τίτλους του Ολυμπιακού. Δεν είναι κανένας ικανός και δικαιωνόμαστε για όλα αυτά που γίνονται.

Για όλες τις αλητείες και αυτά τα βλέπουν οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου αυτοί καταστρέψανε το ποδόσφαιρο και αν συνεχίσουν έτσι, όχι απλώς δεν θα θέλουν να μας βλέπουν στην UEFA… Εγώ αυτά τα λέω για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και για να το γλιτώσω από αυτούς τους αδαείς που έχουν μπει μέσα και ούτε ονόματα λέω, ούτε τίποτα. Αυτές είναι δικές μου προσωπικές κρίσεις σαν πρόεδρος που είμαι και των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και πάλι ξέρω πως είναι στεναχωρημένοι όλοι. Όπως και να γινόταν το πρωτάθλημα δεν θα το παίρναμε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτή είναι η αλήθεια από δω και μπρος σας το ξαναλέω για τρίτη φορά αφήστε τα όλα στον πρόεδρο. Δεν θα υπάρχει παίκτης που δεν θα ματώνει όταν φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αποκλείεται. Αυτά είχα να πω και η Πολιτεία ας βάλει επιτέλους μυαλό. Είδαν και σήμερα τα αίσχη της διαιτησίας, δεν γίνεται τρία πέναλτι προς Θεού. Δεν γίνεται που κάποιος χτύπησε τον Μάριν. Πάλι αποβολή χωρίς την μπάλα, τι θέλετε άλλο να γίνει και σας λέω ότι δεν ζητάω καμία δικαιολογία, χάσαμε – χάσαμε, δεν είναι η πρώτη φορά. Εξάλλου δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι αυτό. Δεν πηγαίνουμε για τίποτα τώρα. Πάμε να πάρουμε μια θέση να βγούμε στην Ευρώπη. Ευχαριστώ πάρα πολύ και οι φίλαθλοι μας να μας συγχωρούνε».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ