Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καραπαπάς: “Επεσαν με τα μούτρα”!

Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος και αυτό φάνηκε και στο χτεσινό Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, όπως τονίζει με ανάρτηση του στο Facebook, ο Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά

Καλά που υπάρχουν τα γουσουφάκια να μας διασκεδάζουν και ξεκινάει ωραία η Κυριακή μας! Έπεσαν με τα μούτρα να βρουν κάτι αρνητικό στη χθεσινή παρουσία Μαρινάκη και έγραψαν ένα κάρο αρλούμπες πάλι! Ψέμματα μαζί με ότι απέμεινε από τις ονειρώξεις τους. Καταλαβαίνω ότι σας πείραξε η αποθέωση Μαρινάκη. Καταλαβαίνω ότι σας πειράζουν οι ΤΙΤΛΟΙ περισσότερο και το ότι όταν εμείς γράφουμε ιστορία εσείς πρέπει να κάνετε… ισορροπία για να είστε αρεστοί σε αυτόν που σας πληρώνει!
Αλλά να φτάσετε να γράφετε ότι τα είχαμε καλά με την κυβέρνηση Σαμαρά που είχε γίνει χαμός, με ξεπερνάει. Επίσης καταλαβαίνω ότι ενοχληθήκατε και για την στήριξη συνολικά των Αγγελόπουλων. Θα θέλατε να είμαστε απέναντι. Το κατανοώ σαν πολιτική σας, κατανοήστε και εσείς αυτό: ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Θα μας βρείτε να διαφωνούμε να έχουμε άλλες απόψεις, αλλά την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!
Υγ.: Κατανοήστε και κάτι ακόμα. Αυτά που νομίζετε ότι γράφετε και μας πειράζουν μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων. Συνεχίστε. Όσο έχετε ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι η εποχή που τα γιουσουφάκια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, τελειώνει…

Καλά που υπάρχουν τα γουσουφάκια να μας διασκεδάζουν και ξεκινάει ωραία η Κυριακή μας! Έπεσαν με τα μούτρα να βρουν κάτι…

Gepostet von Konstantinos Karapapas am Sonntag, 24. Juni 2018

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ