Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Καραπαπάς: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας made by… DPG»

Το ημερολόγιο δείχνει 19 Μαρτίου, όμως για κάποιους, φαίνεται πως είναι… πρωταπριλιά! Δεν εξηγείται διαφορετικά το δημοσίευμα που θέλει τους αδελφούς Αγγελόπουλους να συζητάνε την…  παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ή μάλλον, όχι, υπάρχει εξήγηση, καθώς αν κάποιος κοιτάξει καλύτερα, θα δει πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανήκει στον όμιλο… DPG, όπερ μεθερμηνευόμενο… Δημήτρης Παύλου Γιαννακόπουλος!

Φυσικά ένα τέτοιο σενάριο περνάει στην σφαίρα του φανταστικού, ενώ αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος, μέσω Facebook αναφέρει πως… «Το δημοσίευμα περί συζητήσεων Μαρινάκη-Αγγελόπουλων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ που δημοσιεύτηκε στην αθλητική ιστοσελίδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Και φυσικά δεν ισχύει».

Φαίνεται πως κάποιους τους ενοχλεί το γεγονός πως ο Θρύλος έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας, ενόψει play offs, την ίδια ώρα που αυτοί παλεύουν για την πρόκριση τους. Βλέπουν το… κακό να πλησιάζει με δρασκελιές και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αν και στην δεύτερη, πολλές φορές το λαμπρό φως του… Φάρου, τους κρατά ζωντανούς.

Μάγκες, την άλλη φορά βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει περισσότερο. Πείτε πως για την ΚΑΕ ενδιαφέρεται ο ίδιος ο… Γιαννακόπουλος! Μπας και καταφέρει να δει πως είναι να παίζει σε final 4, γιατί με την ομάδα του… δεν!

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ