Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρίμ: “Απίστευτο να τραγουδούν οι οπαδοί το όνομά σου”

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στη Nova μετά από το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη:

«Αφιέρωσα τα γκολ μου στον Θεό όπως κάνω πάντα, όλες οι θρησκείες πιστεύουν σε έναν Θεό, τον ευχαριστώ και θα αφιερώνω όλα μου τα τέρματα σε εκείνον, εκτιμώ τη στιγμή αυτή που έζησα, μακάρι να ζήσω πολλές τέτοιες και να είμαι πάντα ευτυχισμένος.

Όπως έχω ξαναπεί, ο κάθε προπονητής έχει πλάνο και σχέδιο, οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να το κάνουν πράξη, τόσο ο προηγούμενος προπονητής όσο και αυτός μας έδιναν οδηγίες και εμείς πρέπει να τις ακολουθούμε. Αυτός ο προπονητής θέλει τους παίκτες ψηλά, να παίζουν γρήγορα, να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση για να ανακτήσουν την μπάλα όταν τη χάνουν και νομίζω ότι καταφέρνουμε να το κάνουμε αυτό.

Είναι απίστευτο συναίσθημα να τραγουδούν οι οπαδοί το όνομά σου, μου δίνει δύναμη και ενέργεια, βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας και όταν τραγουδούν για εσένα, σημαίνει ότι τους έχεις κάνει χαρούμενος. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα να δίνω τη φανέλα μου σε φίλαθλο με κινητικά προβλήματα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στο γήπεδο να μας δουν παρά το πρόβλημά τους. Είναι κοντά μας, μπόρεσα να του κάνω ένα μικρό δώρο, μακάρι να είχα φανέλες για όλους τους.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν, όταν αυτό δεν συμβαίνει πρέπει να δουλεύουν και να είναι έτοιμοι. Εγώ τους πρώτους τρεις μήνες ήμουν πρακτικά εκτός ομάδας λόγω απόφασης του προπονητή, είμαι εντάξει με αυτό, έπρεπε να το δεχθώ και δεν είχα πρόβλημα. Έχασα πολλά παιχνίδια, αλλά συνέχισα να είμαι έτοιμος και να δουλεύω έτσι ώστε όταν θα είχα την ευκαιρία μου να αγωνιστώ να είμαι έτοιμος. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ ξανά στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος.

Είμαι φίλος με τον Μασούντ της ΑΕΚ, τον ξέρω από 14 ετών, είναι πλέον αρχηγός στην Εθνική Ιράν, τον σέβομαι και τον αγαπώ. Λυπάμαι όμως για αυτόν γιατί δεν θα έχει καμία ευκαιρία την Τετάρτη, θα κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας, όχι μόνο τον Μασούντ, για όλη την ΑΕΚ. Εμείς θα παλέψουμε για τους τίτλους, θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε και τους δύο, ώστε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ