Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Καρπετόπουλος: Η ιστορία εκδικείται

Η ιστορία εκδικείται και εκδικείται σκληρά. Εκδικείται όσους μηχανεύονται το πώς θα γκρεμίσουν τον Ολυμπιακό με στημένα πορίσματα, εκδικείται όσους κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν σε ασημαντότητες, εκδικείται όσους προσπαθούν να δηλητηριάσουν τον κόσμο του. Η ιστορία εκδικείται όσους δεν βλέπουν κι όσους κάνουν ό,τι δεν βλέπουν. Η ιστορία εκδικείται τους στημένους, τους κουτοπόνηρους, τους τάχα μου αντικειμενικούς, τους κατά συρροή συκοφάντες, τα λαμόγια, τους αθεράπευτα μικρόψυχους. Η ιστορία εκδικείται του υπερβάλλοντες Τζήλους, που εδώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Η ιστορία, εκδικητική αλλά υπέροχη, δεν εμπεριέχει σε μια μαγική βραδιά μόνο το θρίαμβο του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει για να μας θυμίζει πως όταν κοροϊδεύεις το ποδόσφαιρο χάνεις και από την Μπάτε. Η ιστορία γράφει δέκα πόντους του Ολυμπιακού στον όμιλο, τρία γκολ την καταλληλότερη στιγμή, 21 φέτος στις ευρωπαϊκά του ματς κι ένα αποκλεισμό της Μίλαν, που θα την στοιχειώνει για χρόνια. Όλα αυτά σε μια χρονιά που όλοι οι υπόλοιποι έζησαν την ευρωπαϊκή τους παρουσία ως εφιάλτη. Γιατί στην Ευρώπη δεν έχει ούτε φιλικά, ούτε αντιπάλους κατά παραγγελία, ούτε νίκες χωρίς ιδρώτα.

Στην Ευρώπη μια τέτοια βραδιά γίνεται ιστορία: το αυτοναφορικό αφήγημα του έρωτα για μια ομάδα γράφεται στην καρδιά. Και για αυτό ένα ολόκληρο γήπεδο παραληρούσε τραγουδώντας «μεγάλη μου αγάπη, Ολυμπιακάρα μου…».

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us