Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρβάλιο: “Θέλω να παίξω περισσότερο και να συνεισφέρω στην ομάδα”

Ο Καρβάλιο μίλησε στη Nova για τους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό:

“Η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη. Δεν βρίσκομαι εδώ από την αρχή της χρονιάς, είναι μικρό το διάστημα. Πιστεύω χρειάζεται η ομάδα να ενωθεί με μία κανονική προετοιμασία, προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα παρά το γεγονός ότι κάναμε διάφορα καλά παιχνίδια, θέλουμε του χρόνου να είμαστε βελτιωμένοι”.

Για τη φιέστα στο Καραϊσκάκης: “Νομίζω πως είναι σημαντικό ότι γιορτάσαμε τον τίτλο με τον κόσμο στο γήπεδό μας, είναι σημαντική στιγμή για την καριέρα μου, παρόλο που θέλαμε να κερδίσουμε στο παιχνίδι”.

Για τον προσωπικό του στόχο: “Βρίσκομαι ακόμη στην αρχή της καριέρας μου και έχω όνειρα. Θέλω να βελτιωθώ, να βελτιώσω τα στατιστικά μου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συνεισφορά στο παιχνίδι. Θέλω να παίξω περισσότερο και να συνεισφέρω στην ομάδα για να βελτιωθώ”.

Για τη Νότιγχαμ που βρίσκεται κοντά στην Premier League: “Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδι και είμαι περήφανος. Πήρα μέρος και σε κάποια από τα ματς της σεζόν, θα το θυμάμαι και με έχει βοηθήσει πολύ. Εύχομαι επιτυχία”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ