Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Καταγγελία Παναθηναϊκού κατά Αγγελόπουλων! Ζητά απαγόρευση εισόδου για έναν χρόνο!

Σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή κλήθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ύστερα από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ιστοσελίδα εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ για τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε εκείνη την ανακοίνωση, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονταν στο γεγονός πως οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών και τόνιζαν πως «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague».

Στην καταγγελία της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός  κάνει λόγο για δυσφημιστική ανακοίνωση που θα πρέπει να επιφέρει την τιμωρία των αδερφών Αγγελόπουλων. Παράλληλα, επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξης βίας καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ. Η πλευρά των «πρασίνων» εκτιμά πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Μετά την καταγγελία, ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC