Εύκολο έργο είχε η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, που διέλυσε τον Παναιτωλικό με 3-0, καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο.
Οι «ερυθρόλευκοι»…. άγγιξαν το 1-0 μόλις από το 7ο λεπτό, όταν το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Βοΐλη, για να έρθει στο 12 ο Γιαννιώτης, που μετά από σέντρα του Τσερκώνη, έγραψε το 1-0.
Στο 24’ ήταν η σειρά του Βοΐλη να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Δήμου και να πετύχει το 2-0, ενώ 10 λεπτά αργότερα, ο Τσερκώνης, με όμορφη ατομική προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης (46′ Βάρκας), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (61′ Χονδρουδάκης), Φυτόπουλος (75′ Τσιριγώτης), Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Θώδης (85′ Ταράσης), Κυζιρίδης (80′ Βασιλάκας), Τσιαντής (62′ Πατίλας), Λιάβας.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Νικολακόπουλος: «Το τρενάρει ο Μπελχαντά»
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm για τα θέματα του Ολυμπιακού. Share on Facebook...
-
“Τσεκάρουν” τον Μπαγιό (video)
Την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού Μοχάμεντ Μπαγιό φαίνεται ότι εξετάζει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με...
-
Με Αστέρα για την επιστροφή στις νίκες, η πιθανή 11άδα
Μετά από την άσχημη παρένθεση και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θέλει...
-
Δημοσίευμα για Μπενταλέμπ
Το όνομα του Ναμπίλ Μπενταλέμπ έρχεται στην επιφάνεια για τον Ολυμπιακό μέσα από δημοσίευμα...