Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντης: “Θέλουμε να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε”

Για την στάση του διαιτητή Κατσικογιάννη αλλά και για την εικόνα του Ολυμπιακού, μίλησε ο Χρήστος Κόντης στην συνέντευξη τύπου:

Ξεκινήσαμε με ένα γκολ από τον Απόλλωνα τον οποίο δυνάμωσε τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα όμως αντιδράσαμε, βγάλαμε φάσεις και ενέργεια. Αλλά σε ένα παιχνίδι όταν έχεις καθαρό πέναλτι που δεν δίνεται και συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, υπάρχει πάλι καθαρή φάση πέναλτι που δεν δίνεται. Χτύπησαν τον Μάριν αντιαθλητικά και προσπαθήσαμε να πείσουμε τον ποδοσφαιριστή να μείνει στο γήπεδο γιατί ο διαιτητής έσπρωχνε τον παίκτη, είναι κάτι που πρώτη φορά το βλέπω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά σε ένα παιχνιδι που προσπαθούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αυτό που έγινε είναι ανεπίτρεπτο. Η πρώτη φάση του Χουάντερσον είναι και κόκκινη κάρτα γιατί ο παίκτης είναι σε προφανή θέση για γκολ. Δεν παίρνουμε φάουλ, πέναλτι, θέλουμε να παίρνουμε αυτά που αξίζουμε όχι κάτι παραπάνω. Είναι περίεργο για εμένα αυτό που γίνεται.

Με αυτά που βλέπετε, αισθάνεστε ότι δεν σέβονται πλέον τον Ολυμπιακό και επίσης είστε ικανοποιημένος από την ομάδα;
Σίγουρα το αισθάνομαι αυτό. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και δεν παίρνεις τα αυτονόητα, είναι πέναλτι. Δεν σέβονται τον Ολυμπιακό έτσι όπως τον σφυρίζουν. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αλλά όταν δίνεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να τις κάνεις γκολ. Απέναντι σε μία τέτοια μαζική άμυνα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό.

Δεν θέλετε να μιλάτε για διαιτησία, αλλά υπήρξατε και ποδοσφαιριστής. Ο συγκεκριμένος διαιτητής προορίζεται για διεθνής, πως το κρίνεται αυτό, γιατί κάνουν λάθη και επιβραβεύονται όπως φαίνεται…
Είναι κάτι που έχει μία δόση τρέλας. Θεωρώ ότι τέτοιες φάσεις είναι ξεκάθαρες. Είναι 4 οι διαιτητές δεν είναι ένας. Θα πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον, δεν γίνεται να είναι τόσοι και να μην βλέπουν τις φάσεις.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ