Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντης: «Βγάλαμε αντίδραση με το γκολ»

Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο φινάλε του αγώνα, στάθηκε ο Χρήστος Κόντης, μ τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει πως η ομάδα του βρέθηκε κοντά στην πρόκριση.  

Αναλυτικά ο Χρήστος Κόντης μίλησε:

Για τον λόγο που ο Ολυμπιακός ήταν χειρότερος στο δεύτερο ημίχρονο:

«Καταρχάς περαστικά στον προπονητή μας, ήταν σοκ για όλους. Οσο για την ερώτηση, θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε. Στο δεύτερο δεν θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν τόσο καλή, απλώς η ΑΕΚ στο διάστημα 55′-75′ πατούσε καλύτερα και ευτύχησε σε δύο αδράνειες μας να βάλει δύο γκολ. Βγάλαμε μια αντίδραση με το γκολ μας στο τέλος, είχαμε και δύο ευκαιρίες και ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να αξιοποιήσει την αντίδραση στο τέλος για τη συνέχεια:

«Σίγουρα, έχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή, πιστεύω όλοι μας στον σύλλογο έχουμε την ποιότητα για να ανατρέψουμε οποιαδήποτε κατάσταση».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν απείλησε την ΑΕΚ στο διάστημα που είχε τον έλεγχο:

«Η ΑΕΚ ήταν καλά κλεισμένη, μας έκλεισε τους χώρους και δεν βρήκαμε χώρους για να απειλήσουμε. Εχοντας την μπάλα στα πόδια μας θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά παίζαμε με μια ψυχωμένη ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Σισέ:

«Ενιωσε έντονους πόνους στα πλευρά στην προθέρμανση και δεν μπορούσε να παίξει. Αλλαξαν τα πλάνα μας, ήρθε ο Ρομαό πίσω και μπήκε ο Ζιλέ στη θέση μας».

Για τον λόγο που δεν μπήκε ο Ζιλέ στην άμυνα:

«Ο Ρομαό είναι πιο έμπειρος, μπορούσε να καλύψει καλύτερα αυτή τη θέση. Είχαμε χάσει και τον Ενγκελς μέσα στην εβδομάδα, δεν είχαμε πάρα πολλές επιλογές».

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ