Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κόντρα Συμεωνίδη-Γκόντα στην Δίκη

Η κόντρα των διεθνών διαιτητών με τον Στέλιο Συμεωνίδη συνεχίστηκε και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον Σπύρο Γκόντα και τον πρόεδρο της ΚΕΔ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην «Δίκη στον Σκάι».

Ο διεθνής διαιτητής βρέθηκε στο στούντιο ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔ παρενέβη τηλεφωνικά, με τους παρευρισκόμενους στο στούντιο να παίρνουν και εκείνοι θέση, τασσόμενοι υπέρ της πλευράς των διαιτητών.

Δείτε την σχετική συζήτηση:

Συμεωνίδης: “Δεν θέλω να μπω σε διάλογο. Θα διαβάσω μόνο το νόμο για τις αρμοδιότητες της ΚΕΔ σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο. Αν πιστεύει κάνεις ότι ο νόμος είναι πιο κάτω από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ε, τότε δεν ξέρουμε τι λέμε…

Οι διεθνείς διαιτητές είναι για τα διεθνή παιχνίδια στο εξωτερικό! Να αλλάξετε το νόμο κα. Αυλωνίτου, αν δεν σας αρέσει. Δεν με πήγε κανείς σε κανένα κρατητήριο… Ήταν παράλειψη των αστυνομικών οργάνων στο θέμα και είναι ντροπή να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα μέσω των τελικών της Α1″. Θα μιλήσω όμως γι’ αυτό μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα”

Γκόντας: “Την επιλογή των διεθνών το 2017 την έκανε η ΕΟΚ, που συμπεριέλαβε τους καλύτερους. Επέλεξαν 13 διαιτητές και μας έβαλαν στη λίστα”.

Συμεωνίδης: “Πόσα παιχνίδια, αλήθεια, σας έβαλαν να σφυρίξετε η ΦΙΜΠΑ; Έπαιξαν 30 παιχνίδια Ευρωλίγκας. Ξέρουμε πολύ καλά… Είχαμε 13 διεθνείς και πήγαν και οι 13. Άρα η ΕΟΚ δεν τους επέλεξε, Είχε 13 θέσεις και έστειλε αυτούς. Σε κανένα παιχνίδι δεν τους όρισε η ΦΙΜΠΑ, διότι δεν τους θεωρεί διαιτητές της. Δεν τους αναγνωρίζει ως διαιτητές…”

Πλεύρης: “Είναι γενική τιμωρία ή όρισε άλλους; Διότι στην Ευρωλίγκα παίζουν οι καλύτερες ομάδες και οι οποίες δεν πειράζονται. Τι σχέση έχει η Ευρωλίγκα με το Τσάμπιον Λιγκ”.

Συμεωνίδης: “Οι κύριοι διαιτητές συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της ΦΙΜΠΑ λόγω της μεγαλοψυχίας της ΕΟΚ!!! Αν είχαμε 15 ή 16 διεθνείς και η επιλογή ήταν 13, τότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα τους έβαζε η ΕΟΚ. Εγώ δεν είμαι για τη ΦΙΜΠΑ αλλά για το νόμο του κράτους, που υπερισχύει. Και δεν είπε το ΑΣΕΑΔ ότι πρέπει να ορίζονται κάθε εβδομάδα…

Ήθελαν να διαπομπεύσουν άλλον, αλλά βρέθηκα εγώ στο αστυνομικό τμήμα. Ξέρουν πολύ καλά αυτοί. Δεν ήμουν εγώ ο στόχος. Τον κόσμο θα τον ταλαιπωρήσω μετά τους τελικούς…”

Θωμαϊδης: “Γιατί ορίζετε το γιο σας; Είναι παράδοξο… Στο μπάσκετ έχετε άλλους νόμους…”

Συμεωνίδης: “Διότι, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια. Κανένας δεν εκφράστηκε αρνητικά, ακόμα και οι ομάδες. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που ορίζω τον γιο μου…”

Μπενέα: “Αποφεύγετε τις απαντήσεις. Είναι ηθικό να ορίζετε ο γιος από τον πατέρα αρχιδιαιτητή;”

Γκόντας: “Απαγορεύεται ο πατέρας να παρατηρεί τον γιο, πολύ περισσότερο να τον ορίζει…”

Συμεωνίδης: “Είναι αυτό που ψηφίσατε στη ΓΣ της ΟΔΚΕ”.

Γκόντας: “Εγώ ήθελα να μπει και ο δεύτερος βαθμός συγγένειας, αλλά δεν πέρασε. Ήμασταν τιμωρημένοι δύο χρόνια και δεν παίξαμε καν στους ημιτελικούς”.

Συμεωνίδης: “Ο Κορομηλάς σφύριξε στους τελικούς. Επειδή, ο κόσμος δεν γνωρίζει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα είμαι εκεί. Ο νόμος είναι ανώτερος από το ΑΣΕΑΔ. Γιατί δεν πήγαν στην 5η, στην 7η, στην 11η και στην 13η αγωνιστική να καταθέσουν μήνυση και το έκαναν πριν τους τελικούς; Το συμπέρασμα βγάλτε το μόνοι σας…”

Γκόντας: “Μόλις δεν μας ορίσατε στους ημιτελικούς και τους τέσσερις το κάναμε”…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ