Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κούγιας: «Σαγόνια, σε βλέπω σύντομα να νοσηλεύεσαι…»

Θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ημέρα χωρίς το… καθιερωμένο μήνυμα του Αλέξη Κούγια προς τον… σαγόνια;

Όχι βέβαια, με τον γνωστό ποινικολόγο να τον… καληνυχτίζει, λέγοντας του πως… το μέλλον του στον OPEN θα είναι σύντομο…

Αναλυτικά:

«Ρε Σαγόνια,

Σε βλέπω σύντομα να νοσηλεύεσαι, όπως εκεί που νοσηλεύτηκες και παλιά, όπως μου είπε ένας φίλος μου πολύ μάγκας, που έχει ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα και που έχει βοηθήσει και πολύ κόσμο.

Μου είπε πολλά πράγματα τότε που σε διώξανε από την ΕΡΤ3.

Με πήραν τηλέφωνο 3 άνθρωποι που εργάστηκαν στο παρελθόν στην ΑΕΛ και μου είπαν ότι τους τηλεφωνείς σαν την κουτσομπόλα την Maxwell και ρωτάς αν για την εποχή που εργάστηκαν στην ΑΕΛ έχουν εξοφληθεί και έμαθα ότι έσπασες τα μούτρα σου.

Αλήθεια ρε Σαγόνια, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον Άγγελο τον Αναστασιάδη και τον Δημητρακόπουλο και τον Τερζή, αφού το παίζεις ΠΑΟΚτζής, για να τους ρωτήσεις πως κατάφεραν μόλις έγινε Πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Γραμμένος και πήραν και 70.000€ παραπάνω;

Υ.Γ. Απ’ ότι είδα ο Γιώργος Σαββίδης δεν σε έβαλε στην εντεκάδα που είναι στην πρώτη γραμμή του ΠΑΟΚ.

Πληροφορήθηκα ότι σε έκοψε ο Πουρλιοτόπουλος λόγω της κυτταρίτιδας στην πλάτη και του σαγονιού.

Και για να μην πεινάσεις αποφάσισαν όλοι μαζί να κάνεις scouting, δηλαδή να κατασκοπεύεις και να ρουφιανεύεις, που είναι η ειδικότητα σου.

Δεν σου έχουν εμπιστοσύνη, από τότε που στον ΣΚΑΪ προσπαθούσες να κάνεις κατηγορούμενο τον Ιβάν Σαββίδη για τα κακουργήματα του εμπρησμού των αυτοκινήτων κάποιων προπονητών και μάνατζερς.

Επειδή όπως γνωρίζεις έχω υπερασπιστεί τους μισούς κρατουμένους των φυλακών για 46 χρόνια, έμαθα ότι ο Αλέκος ο Αρμένιος δεν σε έχει συγχωρήσεις για αυτή τη βρωμιά σου.

Γι αυτό προβλέπω το μέλλον σου πολύ σύντομο στο Open.

Good night!»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ