Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Κοβάτσεβιτς: «Έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο»

Αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (osfp.gr), ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες.Οι φίλαθλοι μας δημιούργησαν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Με εξαίρεση το πρώτο σετ στο υπόλοιπο του αγώνα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι ομάδας έκανε η εμπειρία της Μπούρσα να παίζει δυνατά παιχνίδι σε όλη τη σεζόν. Θα παλέψουμε και θα μπούμε στο δεύτερο παιχνίδι λιγότερο αγχωμένοι. Έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο», ήταν τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Θρύλου, με την αρχηγό της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, να προσθέτει.

«Σήμερα είχαμε πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας για ακόμα μια φορά και μας έδωσε την ώθηση να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 2-0. Δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε αλλά θα τα δώσουμε όλα στην Τουρκία για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Το 3-2 είναι αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς για όλα τα αποτελέσματα. Όλα είναι ανοιχτά στο δεύτερο παιχνίδι. Να ευχηθώ και περαστικά στην αθλήτρια της Μπούρσα για τον τραυματισμό της».

 

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ