Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Κοβάτσεβιτς: «Με τέτοια έδρα δεν χάνουμε ποτέ»

Στην συμπαράσταση των φίλων του Ολυμπιακού, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, προσθέτοντας πως η ομάδα του πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, ειδικά στο ξεκίνημα του ματς.  

«Στο πρώτο σετ, πραγματοποιήσαμε μακράν την καλύτερη εμφάνιση όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα. Παίξαμε πραγματικά εκπλητικά ειδικά στο μπλοκ την υποδοχή και την άμυνα. Σίγουρα η αντίπαλός μας δεν είναι τόσο κακή όσο φάνηκε με το 25-4 του πρώτου σετ, αλλά νομίζω ότι αγχώθηκαν λίγο περισσότερο από το φυσιολογικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας γιατί δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Με τέτοιου είδους ατμόσφαιρα εδώ στην έδρα μας δεν μπορούμε να χάσουμε κανένα ματς», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο «osfp.gr», ενώ από την πλευρά της η Σάσκια Χίπε πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που προκριθήκαμε στους ημιτελικούς. Είναι μεγάλη πρόκληση και κοιτάμε μπροστά για να είμαστε έχουμε το ίδιο επιτυχημένη χρονιά με την περσινή. Σήμερα ξέραμε το στόχο μας και ήμασταν όλες πολύ συγκεντρωμένες. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν εκπληκτικοί σήμερα, μας ώθησαν στην επιτυχία όπως κάνουν πάντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ