Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Κρεμάστε του το δελτίο στον τοίχο!

Σε μία ομάδα με σοβαρότητα και αρχές, ο λόγος του προπονητή, καλώς ή κακώς, είναι νόμος και οποιαδήποτε απειθαρχία πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά, για να μην μετατραπεί η ομάδα σε… σκορποχώρι.

Αυτό πρέπει να συμβεί και με την περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος έγραψε στα… παλιά του τα παπούτσια τις οδηγίες του πάγκο του Ολυμπιακού, στο πέναλτι που κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι», σε ένα κρισιμότατο σημείο του αγώνα, με το ρολόι να δείχνει το 89ο λεπτό και την ομάδα πίσω με 2-1.

Ο Κόντης και οι συνεργάτες του υπέδειξαν, ορθότατα, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ως εκτελεστή, με τον Τζούρτζεβιτς, όμως, να απαιτεί (!!!) να εκτελέσει αυτός το πέναλτι, να… γράφει χαρακτηριστικά συμπαίκτες και προπονητές, να στήνει την μπάλα στα 11 βήματα και να αστοχεί!!!

Αμέσως μετά, στα αποδυτήρια, ζήτησε συγνώμη, αλλά τι σημασία έχει αυτό.

Ποιος είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και τι έχει προσφέρει στην ομάδα για να απαιτεί να εκτελέσει ένα πέναλτι.

Ποιος είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς για να αγνοεί τις εντολές του προπονητικού τιμ.

Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να… κόβονται από την αρχή, σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να εξελιχθούν σε γάγγραινα.

Γι αυτό τον λόγο… κρεμάστε του το συμβόλαιο στον τοίχο, στείλτε τον μέχρι το τέλος της σεζόν να προπονείται με τις μπουλντόζες και το καλοκαίρι, ανάλογα και με την συμπεριφορά του, βλέπουμε.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι τσιφλίκι κανενός, πόσο μάλλον ενός… Ουρος Τζούρτζεβιτς!

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ