Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ερασιτέχνη, οι τιμές

Από το πρωί της Πέμπτης, 27/09, ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018/19. Οι κάρτες διαρκείας αφορούν όλα τα αγωνιστικά τμήματα ξεχωριστά (Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών, Πόλο Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών) και οι κάρτες VIP (για όλα τα αθλήματα).

Θα διατίθενται καθημερινά από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7) που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00.

Στη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του Ολυμπιακού, σημειώνεται ακόμα πώς: «Για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

* 200€: Επιλογή VIP για όλα τα αθλήματα.

* 250€: Επιλογή VIP θέσης για όλα τα αθλήματα (επιπλέον επιλογή στη δεύτερη σειρά court seat στο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών)

* 300€: Επιλογή VIP θέσης για όλα τα αθλήματα (επιπλέον επιλογή στην πρώτη σειρά court seat στο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών)

** Οι θέσεις στα court seat για το βόλεϊ ανδρών και γυναικών είναι περιορισμένες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior της σεζόν 2018-2019, έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, κατά προτεραιότητα (μέχρι την κάλυψη της χωρητικότητας των γηπέδων) σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τ: +30 211 1007060

F: +30 210 4824207

Ε: members@osfp.gr, info@osfp.gr

W: www.olympiacossfp.gr»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ