Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Αυτοκτονία (photos)

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε χάνοντας από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ στον ημιτελικό του κυπέλλου βόλει.

Ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ξεκίνησε με 26 λεπτά καθυστέρηση, αφού ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε γιατί ακούστηκαν συνθήματα από την εξέδρα, από φίλους του Ολυμπιακού και δεν ήθελε να ξεκινήσει το ματς εάν δεν έβγαιναν εκτός κλειστού. Οι διαιτητές απείλησαν τον ΠΑΟΚ με μηδενισμό, ο οποίος τελικά έδωσε τα δελτία με μεγάλη καθυστέρηση.

Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 8-8, όταν ο Ολυμπιακός με όπλο του το μπλοκ ξέφυγε με 16-10. Κατόπιν ο ΠΑΟΚ βρήκε αντίδραση και μείωσε σε 17-13. Όμως μέχρι εκεί. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την διαφορά ασφαλείας του και τελικά επικράτησε στο πρώτο σετ με 25-19.

Με την πλάτη στον τοίχο, ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο σετ και πήρε γρήγορο προβάδισμα με 5-9. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε αυτή την διαφορά στο 11-15. Τα λάθη από την πλευρά του Ολυμπιακού συνεχίστηκαν με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πλεονέκτημα με 13-19. Ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του και έφτασε απόσταση δύο πόντων, 20-22, σε 21-23 και 22-24 στην συνέχεια. Όμως η επίθεση του ΠΑΟΚ βρήκε ανοικτό το μπλοκ και έτσι οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν το δεύτερο σετ με 22-25, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αυτό το σετ «ξύπνησε» τους ερυθρόλευκους οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά στο τρίτο σετ, παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα με 5-1. Μία διαφορά που εδραιώθηκε στο 12-7. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα 2-0 στην συνέχεια, όμως οι ερυθρόλευκοι με ένα καλό σερί διατηρήθηκαν μπροστά με 19-13, καθαρίζοντας ουσιαστικά το σετ, με το τελικό 25-19 να έρχεται ως επιστέγασμα μιας καλής προσπάθειας.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, μέχρι που ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 9-13. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το προβάδισμα ακόμα και στο 15-18. Εκεί έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα για να μην ακούγονται υβριστικά συνθήματα, ειδάλλως θα εκκενωθούν οι εξέδρες. Σε αυτό το σημείο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του μειώνοντας σε 17-18. Ομως έκανε λάθη στο μπλοκ, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα με 18-21 και 19-22. Ασσος από τον ΠΑΟΚ και 19-23. Τελικά οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν το τέταρτο σετ με 22-25 και ισοφάρισαν σε 2-2, στέλνοντας τον ημιτελικό σε τάϊ μπρέϊκ.

Στο πέμπτο σετ ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε και γνώρισε την ήττα με 15-8.

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ