Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάζαρος και δύο ξένοι για τα άκρα

Η αγωνιστική σεζόν στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και με το πέρας του μήνα Μαϊου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι ελεύθερος για να έρθει στον Ολυμπιακό. Οπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, ο Λάζαρος έχει πει το ναι και η συμφωνία θα πρέπει να είναι δεδομένη.

Τα ποσά είναι συγκεκριμένα. 630.000 ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο συν τα μπόνους. Ο Χριστοδουλόπουλος έχει πρόταση και από ομάδα στην Ρωσία, με 700.000 ευρώ τον χρόνο, όμως δεν θέλει σε αυτή την ηλικία να πάει στους «πάγους».

Υπογραφές δεν έχουν πέσει, όμως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μία κατ’ αρχήν συμφωνία, η οποία αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά.
Από την ΑΕΚ μπορεί να λένε ότι στην υπογραφή του συμβολαίου με τον Λάζαρο, υπάρχει η παράμετρος της μονομερούς ανανέωσης, όμως γνωρίζουν ότι στην FIFA έχουν καταπέσει όλες οι αντίστοιχες περιπτώσεις αφού το +1 (σαν όρος ανανέωσης συμβολαίου) δεν αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση άλλων δύο παικτών, ξένων, στα εξτρέμ. Ονόματα ακόμα δεν έχουν ακουστεί, εκτός από αυτό του Ερνάνι και σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεισφέρει και σε αυτό τον τομέα.

 

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ