Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μακλίν: «Και την ψυχή μας για την νίκη»

Έτοιμοι να δώσουν την ψυχή τους για την νίκη – τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ, είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Τζαμέλ Μακλίν, με τον Αμερικανό, μέσω του blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, να τονίζει πως η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει στην έδρα των «πράσινων».

Αναλυτικά το blog του Αμερικανού:

Θα δώσουμε και την ψυχή μας!

Γεια σε όλους σας!

Αύριο δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη! Είναι ο αγώνας που κρίνει τον τίτλο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σωματικά και πνευματικά.

Ξέρουμε πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έχει την στήριξη του κόσμου του. Εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στα χέρια μας μετά το break στον πρώτο τελικό, την οποία δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε. Αυτό, όμως, είναι παρελθόν… Το σημαντικό είναι πως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φύγουμε νικητές από το ΟΑΚΑ και αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και αύριο.

Στον τέταρτο τελικό που παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε πραγματικά καλό παιχνίδι. Πιέσαμε στην άμυνα, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε μια σχετικά άνετη νίκη. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε και αύριο… Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και με καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Με το 2-2 πήραμε την ευκαιρία που θέλαμε τόσο πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να την αξιοποιήσουμε. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παίξουμε με πάθος και θα δώσουμε και την ψυχή μας, ώστε να κλείσουμε με τίτλο την σεζόν.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ