
Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την νίκη της Μαδρίτης επί της Ρεάλ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι των Τρικάλων, απέναντι στην τοπική ομάδα, όπως τονίζει ο Τζαμέλ Μακλίν, μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Αναλυτικά
«Το μυαλό μας μόνο στα Τρίκαλα.
Η προηγούμενη εβδομάδα σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, εξελίχθηκε ιδανικά. Η νίκη μας επί της Ρεάλ Μαδρίτης μας επέτρεψε α) να καλύψουμε λίγο έδαφος που χάσαμε με τις ήττες που κάναμε τον Γενάρη και β) να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες μετά από καιρό. Δύο στοιχεία που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα ψυχολογικά, αλλά και από βαθμολογικής απόψεως.
Πλέον, όμως, το ματς με τη Ρεάλ ανήκει στο παρελθόν. Όπως και ο τελικός με την ΑΕΚ ανήκει στο μέλλον. Μπροστά μας έχουμε τώρα το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς αυτή τη στιγμή. Πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας, τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα ώστε να αποδώσουμε το μπάσκετ που θέλουμε και μπορούμε.
Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται στην τελευταία θέση και αυτό τους κάνει «διψασμένους» για μια νίκη που θα τους βγάλει από την ουρά της βαθμολογίας. Εμείς από τη μεριά μας, πρέπει, όπως είπα και νωρίτερα, να είμαστε σοβαροί και για 40 λεπτά να δείξουμε συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο του Ολυμπιακού με την Χάποελ Τελ Αβίβ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά meeting με θέμα την δομή και την λειτουργία μιας...
-
Δανεικός στην Ομπραντόιρο ο Κόνιαρης
Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Κόνιαρης, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε...
-
Μπαρτζώκας: “Δεν είχαμε σωστή προσέγγιση” (video)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε μετά από την ήττα από την Βιλερμπάν: «Συγχαρητήρια στην Βιλερμπάν...
-
Η βαθμολογία μετά από 20 αγώνες στην Ευρωλίγκα
Η αναπάντεχη ήττα του Ολυμπιακού από την Βιλερμπάν, έριξε τους ερυθρόλευκους στην 10η θέση...