Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μάνος: “Το σήμα κι η ιστορία της ομάδας είναι φτιαγμένα να πρωταγωνιστούν”

Ο σέντερ φορ, Δημήτρης Μάνος, ο οποίος εντυπωσιάζει στο Ζέεφελντ παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε σχετικά με την πίεση που έχει, την ψυχολογία που πρέπει να φτιάξει και στο τι ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου στράικερ: 

Ήταν η πρώτη σου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Θα μοιραστεί μαζί μας τα συναισθήματά σου;
«Είμαι χαρούμενος, προσπαθούσα να δώσω το 100% όπως δίνω πάντα. Ηταν ένα πρώτο φιλικό αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω. Θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς και μακάρι να μπορέσω να σκοράρω γρήγορα, γιατί ο επιθετικός παίρνει ψυχολογία από τα γκολ».

Εφυγες από τον ΟΦΗ για τον Ολυμπιακό με τις απαιτήσεις να είναι μεγαλύτερες. Βλέπουμε να έχεις το ποδοσφαιρικό θράσος, εσύ πως νιώθεις;
«Σίγουρα είναι μεγαλύτερο το επίπεδο, καλύτερη ποιότητα παικτών και μεγαλύτερη ποιότητα οι αντίπαλοι. Θέλει δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και θα τα δίνω όλα για να αντεπεξέλθω. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Είδαμε ένα πρώτο δείγμα στο φιλικό με την Βάτενς. Εσύ που ζεις από μέσα την ομάδα, τι Ολυμπιακό θέλει να δημιουργήσει ο Πέδρο Μαρτίνς;
«Η ιστορία και το σήμα της ομάδας είναι φτιαγμένο να πρωταγωνιστεί μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας δουλεύει στην προπόνηση για να πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο. Να μπορούμε να βγάζουμε την μπάλα από τα πλάγια. Να έχουμε έλεγχο της μπάλας και να μην την χάνουμε εύκολα, βρίσκοντας κατάλληλους διαδρόμους να σκοράρουμε. Θέλει να οργανώνεται από πίσω το παιχνίδι. Επίσης θέλει όταν πιέζουμε ψηλά να κλέβουμε μπάλες για να βγαίνουν γρήγορα φάσεις».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ