Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μάντζαρης: «Θέλουμε την κούπα»

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο απόλυτος στόχος του Ολυμπιακού στον τελικό του Σαββάτου, απέναντι στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά ο Μάντζαρης μίλησε:

Για τον τελικό Κυπέλλου:

«Το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο, γιατί ο Ολυμπιακός παλεύει για τους τρεις τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν έχει τελειώσει κάτι, όμως, γιατί έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Πρέπει τώρα να κάνουμε την άλλη μισή. Δεν έχω πάρει Κύπελλο στα χρόνια που είμαι στην ομάδα, οπότε θα είναι έξτρα κίνητρο για μένα, να το κατακτήσουμε».

Για το αν επηρεάζει τον Ολυμπιακό η ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:

«Υπάρχει αυτό στο μυαλό μας, αλλά θα είναι διαφορετικός αγώνας αυτός. Εδώ κρίνεται ένα τρόπαιο. Είναι τελικός χωρίς αύριο. Ο νικητής παίρνει κούπα και ο χαμένος πάει σπίτι του. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν με τις πρόσφατες καλές τους εμφανίσεις οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει να ξεπερνούν το κακό διάστημα που είχαν:

«Συμφωνώ απόλυτα. Είμαστε σε καλό δρόμο και το δείξαμε με τις εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν εφησυχαζόμαστε. Είναι ένας ματς και ο χαμένος πάει σπίτι του. Θέλουμε πολύ να πάρουμε την πρώτη κούπα της χρονιάς».

Για το γεγονός ότι θα έχει μαθητές στις κερκίδες:

«Θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά μας αρέσει με τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι ευκαιρία να έχουμε ήσυχο ματς χωρίς κινδύνους. Καταλαβαίνω την ομοσπονδία που κάνει αυτό πράγμα. Θέλουμε τον κόσμο, αλλά θα είναι μία καλή εμπειρία για εμάς και για τα παιδιά».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC