Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

«Μαρινάκης, ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 19ο κύπελλο πόλο στην ιστορία του, με τον τεχνικό της ομάδας, Θοδωρή Βλάχο, να μην ξεχνά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως η επιτυχία της ομάδας, αλλά και γενικά των ερασιτεχνικών τμημάτων του Θρύλου, ανήκει στον ίδιο.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσαμε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και τους καλύτερους ξένους πολίστες, ώστε η ομάδα αυτή να πρωταγωνιστεί. Είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής. Αυτός που εγγυάται ότι όποιος έρθει εδώ θα έχει μια παρουσία και τα εχέγγυα να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ιδίως τώρα που, ξέρετε κάτι επειδή είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ κιόλας, κυρίως τώρα που δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο για κάποιες υποθέσεις. Να ξέρει ο κ. Μαρινάκης ότι όλοι οι αθλητές και όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είναι μαζί του. Και τον στηρίζουν».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλη Κουντούρη τονίζοντας τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας τον κ. Κουντούρη. Ο οποίος πράγματι έχει καταφέρει, καταρχήν είναι πάντα δίπλα μας και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει έναν Ερασιτέχνη να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε πολλά αθλήματα. Συγκεκριμένα φέτος τέσσερις ομάδες διεκδικούνε ευρωπαϊκά τρόπαια, του Ερασιτέχνη και ίσως αυτό είναι ένα ρεκόρ. Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο!»

Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς επισήμανε ακόμα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup σαν προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη θέση σήμερα, να πανηγυρίζω ένα μετάλλιο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Μετά από αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Γλυφάδα που βρέθηκε μετά από 25 χρόνια σε τροχιά να διεκδικεί έναν τίτλο, και τέλος θα δώσω στην ομάδα μου. Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος της φετινής χρονιάς.

Πρέπει να ξέρετε ότι εγώ βρίσκομαι στην ομάδα αυτή από το 1988, και όταν το 1992 ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο Κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο εναντίων της Πάτρας, όπου ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από 20 χρόνια σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, και έκτοτε ο Ολυμπιακός μονοπωλεί στην Ελλάδα τους τίτλους και όχι μόνο αυτό έχει και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ειδικότερα τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια έχει ένα πρόσωπο και μια ομάδα με πολύ σεβασμό στο εξωτερικό».

Αναφορικά με την δυναμική παρουσία του κόσμου τόνισε τα εξής:

«Δύναμή μας είναι ο κόσμος μας. Αυτό το ακούτε, μπορεί να λέγεται από όλους τους προπονητές του Ολυμπιακού και τους αθλητές, αλλά δύναμή μας είναι ο κόσμος μας και είδατε ο κόσμος και τις δύο αυτές ημέρες έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα σε αυτούς τους αγώνες. Είναι πάντα εκεί όταν χρειάζεται και θέλω να τους ευχαριστήσω και για σήμερα και για χθες, και που είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε και αυτοί έχουν πάρει πολλές χαρές από εμάς».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ