Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Αν παίζουμε έτσι, θα πάρουμε το πρωτάθλημα”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την λήξη του παιχνιδιού, δεν μπορούσε να καταλάβει πως η ομάδα έχασε τόσες πολλές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι πολύ σκληρό. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχουμε βάλει ούτε ένα γκολ σε αυτό το ματς. Ο κόσμος έχει μείνει στη θέση του γιατί αναγνωρίζει την αυτοθυσία της ομάδας, την προσπάθεια και την ποιότητά της. Παρόλο που δεν πήραμε το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι αν παίζουμε έτσι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Είναι ξεκάθαρο βέβαια ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς, αυτό δεν αλλάζει. Πραγματικά όμως νομίζω ότι δείξαμε πολύ μεγάλη ποιότητα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι έτσι, αλλά είναι δύσκολο να συμβαίνει πάντα αυτό αν παίζουμε με αυτό τον τρόπο».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν οφείλεται σε ατυχία ή ανικανότητα το γεγονός ότι δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός: «Σήμερα δεχτήκαμε αυτογκόλ, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δείξαμε εν τέλει ανικανότητα στο να τις κάνουμε γκολ. Παίζει ρόλο και ο τερματοφύλακας και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Είμαι ήρεμος, ωστόσο, επειδή η απόδοσή μας ήταν καλή. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθούν πολλές φορές τέτοιες βραδιές. Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Πιστεύουμε πως δείχνουμε ποιότητα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε τέτοιες βραδιές και τέτοιες ήττες».

-το αν μένει ικανοποιημένος από το παιχνίδι:«Ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, παίζει ρόλο και η ατυχία. Είχαμε ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε και παλέψαμε για τη νίκη. Έχουμε ευθύνη για το αποτέλεσμα, δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύω μόνο στην τύχη, αλλά δύσκολα συναντάς παιχνίδι με τέτοιους αντιπάλους, όπου η μια να υπερέχει τόσο πολύ. Είσαι ήσυχος Όταν μια ομάδα παρουσιάζει ποδόσφαιρο ποιοτικό . Οι ομάδες θα διεκδικούν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Η αντίδραση και το χειροκρότημα λέει πολλά. Δεν είναι εύκολο να συμβούν πολλές φορές αυτά που συνέβησαν σήμερα, μέσα σε μια βραδιά».

-το αν θέλει να σταθεί στο χειροκρότημα του κόσμου, παρά την ήττα: «Είναι μια εξαίρεση αυτή η βραδιά, δουλεύουμε καλά. Ήμασταν πολύ ανώτεροι σήμερα. Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και δεν θα αλλάξουμε τίποτα απολύτως. Όλος ο κόσμος είδε ότι η ομάδα δουλεύει καλά και μας χειροκρότησε».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ