Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά”

Στις δηλώσεις του μετά από την ήττα από την Γκενκ, με 4-0 στο φιλικό, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι δεν θέλει να χάνει ούτε σε φιλικό παιχνίδι, αλλά ακόμα η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας ενώ επανέλαβε ότι θα είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.

«Ο αντίπαλος μας ξεκινάει την σεζόν του σε μία εβδομάδα, ως εκ τούτου είναι μία ομάδα πιο δουλεμένη, έτοιμη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της. Ήταν ένα δύσκολο τεστ για εμάς.

Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια για να μπούμε στον ρυθμό της αναμέτρησης, αλλά ήταν δύσκολο. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου. Υποφέραμε, αλλά προσπαθήσαμε με τον τρόπο μας να μπούμε στον ρυθμό της αναμέτρησης.

Είναι δύσκολο να το καταλάβει ο κόσμος, αλλά εμείς δουλεύουμε ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Επαναλαμβάνω ότι κρατάω την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτης μου».

Σε ερώτηση τι κρατάει από τα τρία φιλικά επί βελγικού εδάφους του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: «Στο παιχνίδι που παίξαμε πιο καλά ήταν δυστυχώς αυτό που χάσαμε στο πρώτο ματς φιλικό με την Έουπεν. Εκεί παίξαμε πιο καλά και δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα.

Στο επόμενο φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε και σήμερα ακόμα περισσότερο. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είμαστε Ολυμπιακός οφείλουμε να παίζουμε για την νίκη ακόμα και στα φιλικά.

Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, τώρα που θα πάμε στην Ολλανδία πρέπει να προχωρήσουμε τις ιδέες μας και να πάμε λίγο παρακάτω με την δουλειά που θα γίνει εκεί. Επαναλαμβάνω όμως, είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε στα φιλικά».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ