Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Έχουμε βελτιωθεί. Έτοιμοι στα προκριματικά»

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σαφέστατα βελτιωμένος, στην φιλική νίκη με 1-0 επί της Γκεζτέπε, με τον Πέδρο Μαρτίνς, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, να εκφράζει για ακόμα μία φορά την βεβαιότητα του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη, στο πρώτο παιχνίδι με την Λουκέρνη.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε:

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και την τελευταία εμφάνιση: «Δεν ήταν εύκολο. Είμαστε 20 μέρες μακριά από το σπίτι μας. Έδειξε κούραση ο Ολυμπιακός. Η ζέστη δεν βοήθησε, δεν είδαμε ποιότητα, αλλά καταφέραμε μια δύσκολη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα σε αυτό το σημείο. Πέρα από το αποτέλεσμα, ήθελα να ξυπνήσουμε λίγο και να αλλάξουμε συμπεριφορές. Σήμερα είδα μια ομάδα συγκεντρωμένη που ήθελε τη νίκη. Έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας, θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του: «Η δουλειά στην προετοιμασία έγινε, ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Είναι δύσκολο όταν αλλάζει ο προπονητής το καλοκαίρι. Έχουμε δουλέψει πολύ. Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το ματς στο Καραϊσκάκη, γιατί δουλεύουμε πολύ καλά για τον στόχο μας».

Για το αν παρακολουθήσει κάποιος το προσεχές ματς της Λουκέρνης: «Θα στείλουμε σίγουρα κάποιον να δει το παιχνίδι από κοντά».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ