Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Συγκεντρωμένοι σαν να είναι 0-0»

Παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί αδιάφορος στον επαναληπτικό με την Λουκέρνη (16/8, 20:30). Αντίθετα, όπως υποστήριξε και ο Πέδρο Μαρτίνς, στην συνέντευξη Τύπου, παραμονή της αναμέτρησης επί Ελβετικού εδάφους, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για την νίκη και μόνο.  

Αναλυτικά:

Πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις το μυαλό των παικτών συγκεντρωμένο σε αυτό το παιχνίδι μετά το 4-0 του πρώτου;

“Είμαστε καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή και νέα πρόσωπα. Όλοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αυτό αποτελεί και μόνο κίνητρο. Δεύτερον όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει για τη νίκη. Τρίτον όσοι ενδιαφέρονται για την καριέρα τους πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος.

Γι’ αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν ανατροπές. Έχουμε δει ομάδες να έχουν πάρει καλό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να έχουν κακό. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0″.

Γνωρίζετε ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση;

“Ναι, έχω τη δυνατότητα να δω τον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Άλλωστε και στο δικό μας γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Αυτές οι συνθήκες υπάρχουν και με αυτές θα αγωνιστούμε αύριο”.

Θα χρησιμοποιήσετε τους ίδιους παίκτες με το πρώτο παιχνίδι;

“Είναι κάτι που θα το μάθετε αύριο”.

Πώς σας φάνηκε η απόδοση της Λουκέρνης στο πρώτο παιχνίδι;

“Ήταν αρκετά ισορροπημένο Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν αρκετά δύσκολα. Ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Σκοράραμε στην πρώτη μας ευκαιρία, ήρθαν γρήγορα τα άλλα δύο γκολ και στη συνέχεια όλα ήταν εύκολα. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και για το αυριανό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί γιατί η Λουκέρνη έχει ποιότητα και έχει καλό προπονητή και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ