
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA, εν όψει της φιέστας τίτλου με τον ΠΑΟΚ:
“Θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό. Θέλουμε ο κόσμος να διασκεδάσει και να απολαύσει το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού και ο κόσμος να περάσει καλά και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος“.
Για το ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά από τους διώκτες του: “Δεν νομίζω πώς έχει σημασία η διαφορά. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να πανηγυρίσει στη γιορτή, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος να περάσει καλά. Μικρή σημασία έχει η διαφορά, αυτό που έχει σημασία να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κάνει ένα καλό τελείωμα στη χρονιά“.
Για το ότι θα ισοφαρίσει σε νίκες τον Μπάγεβιτς, αν νικήσει τον Ολυμπιακό: “Ειλικρινά δεν δίνω σημασία στις στατιστικές και τα νούμερα αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες, η διαδικασία των παιχνιδιών και η διαχείρισή τους και οι κατακτήσεις τίτλων.
Αυτό έχει σημασία και αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο. Είμαι περήφανος που τα πετυχαίνω αυτά σε έναν ιστορικό και μεγάλο σύλλογο. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι απλά νούμερα και δεν με ενδιαφέρουν τόσο“.
Για τα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ: “Είναι οι περιπτώσεις του Μανωλά και του Μπα, τις οποίες μέχρι το παιχνίδι θα επανεξετάσουμε. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να αναφέρουμε“.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Μανωλάς: «Γύρισα στην Ελλάδα γιατί το ήθελα πολύ»
«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί το ήθελα πολύ, ήξερα ότι στον Ολυμπιακό θα έβρισκα ότι...
-
Δημοσίευμα για τον Σαρ της Μπάγερν (video)
Αρκετά ονόματα βρίσκονται πλέον στη λίστα του Ολυμπιακού για την θέση ή τις θέσεις,...
-
Νικολακόπουλος για τις εξελίξεις με Ελ Αραμπί και Μασούρα
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού με αναφορά...
-
Πορτογαλικά δημοσιεύματα για Γκονσάλβες
Ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο που μπλέκει τον Ολυμπιακό, έρχεται από την Πορτογαλία, με τους...