Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μαρτυράνε δίχως ξύλο

Επί δύο μήνες, οι Παναθηναϊκοί μας τα έκαναν… αερόστατο για τι πόσο αδικούνται από τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα. Και χθες, ομολόγησαν δίχως ξύλο την αλήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που… μοιράστηκε στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας των σούπερ φαγητών πήγε στο ΟΑΚΑ και μίλησε στους παίκτες λέγοντας τους τα παρακάτω.

«Ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο. Δεν είναι δυνατό να είστε αυτοί που θα συνδέσετε το όνομά σας με το τέλος αυτού του σερί στην ιστορία του συλλόγου. Αποκλειστήκατε στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αποκλειστήκατε από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τη Ρεάλ, δεν σας είπε κανείς τίποτα. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας! Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι, αν το καταφέρετε αυτό! Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να μην κάνετε έστω ένα φάουλ στον τελικό, αυτό δείχνει τη διάθεσή σας, δείχνει πολλά… Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από κατάκτηση ομαδικών τίτλων και όχι ατομικές διακρίσεις. Δεν αρκεί να γράφετε στην στατιστική πόντους, ασίστ. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει τίτλους…».

Εμείς θα σταθούμε στο σημείο που αφορά την Ευρωλίγκα. «Αποκλειστήκατε από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τη Ρεάλ, δεν σας είπε κανείς τίποτα» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αφού εσείς λέγατε πως σας έσφαξε η διαιτησία, γιατί να πείτε κάτι στους παίκτες; Τι σημαίνει η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα; Αφού εσείς δεν ήσασταν οι καλύτεροι; Για εξηγήστε μας.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ