Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ματ, τώρα δεν έχει… social αχαριστία;

Έχουν περάσει σχεδόν 96 ώρες από τη νέα… φάπα στον εξασφύριχτο και ο Ματ Λοτζέσκι δεν έχει τουιτάρει όπως έσπευσε να κάνει μετά το ματς του πρωταθλήματος. Γιατί άραγε;

Μετά το ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο παρακολούθησε-ως συνήθως-με πολιτικά από την άκρη του πάγκου, ο Ματ Λοτζέσκι είχε γράψει στο twitter «3-0» συνοδεύοντας το με τριφύλλια.

Τώρα, όμως, που ο Αμερικανός με βέλγικο διαβατήριο έπαιξε είχε… φάπα. Ήταν άλλωστε από τους καλύτερους του Ολυμπιακού ο Βέλγος φόργουορντ.
Και αυτά περί μακροχρόνιας απουσίας και πως ήταν 1,5 μήνα εκτός και δεν είχε ρυθμό, τα ακούμε βερεσέ. Αφού έλεγαν πως πρόκειται για κάτι επιπόλαιο, πως δεν ήταν το πόδι που τον πονούσε, πως είναι μια χαρά και από μέρα σε μέρα θα μπει. Αυτό το από μέρα σε μέρα έγινε «45ημερο», αλλά δεν άνοιξε μύτη. Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο στον Ολυμπιακό, θα μας είχα σπάσει τα… φρύδια. Anyway, δικαίωμα τους.

Εμείς, αυτό που περιμένουμε είναι κάποιο τουιτάρισμα από τον Βελγο-αχάριστο, ο οποίος έκανε όνομα και μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό στον Ολυμπιακό και μέσα σε ένα καλοκαίρι έγινε οπαδός του «τριφυλλιού» ποστάροντας εξυπνάδες.

Αλλά είπαμε, εσείς έχετε όλα τα καλά παιδιά. Ο Παπανικολάου σας πείραξε. Ουστ υποκριτές!

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ