Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μαζί στη ζωή, μαζί και με τον Θρύλο!

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γνώρισαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη τα μέλη της ομάδας της Ακαδημίας μας “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό”!

Τα μέλη της ομάδας που την απαρτίζουν μαθητές των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά εκπλήρωσαν ένα όνειρο ζωής αφού συνάντησαν τα “είδωλα” τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν δεκάδες αυτόγραφα!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού “αγκάλιασαν” τα παιδιά του προγράμματος το οποίο “τρέχει” δυο χρόνια η ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει τιμηθεί και από την UEFA και πήραν ένα σπουδαίο μάθημα μέσα από τις συνομιλίες τους με τα μέλη της ομάδας “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό”.

Η ομάδα της Ακαδημίας μας, που δίνει συνεχώς αγώνες με τις Σχολές αλλά και με τα υπόλοιπα γκρουπ της Ακαδημίας, βρέθηκε τη Δευτέρα στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, και δυο ημέρες αργότερα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές της νίκης!

Για την επίσκεψη της ομάδας “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό” μίλησε στο Olympiacos TV ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης ο οποίος σημείωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας επισκέφτηκαν σήμερα αυτοί οι μαχητές της ζωής. Ανήκουμε στον ίδιο σύλλογο και είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Είναι τεράστια ικανοποίηση να προσφέρεις χαρά σ’ αυτά τα παιδιά“.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης από την πλευρά του επεσήμανε: “Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Ο κ. Μαρινάκης και ο σύλλογος μας είναι πάντα δίπλα στα παιδιά. Μαζί για μια ζωή. Μάθαμε ότι ήρθαν στον αγώνα με την Κέρκυρα και τους αφιερώνουμε τη νίκη. Εύχομαι να έχουν υγεία και να είναι πάντα νικητές γιατί αξίζουν να είναι νικητές στη ζωή“.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Κυριάκος Καραταϊδης επεσήμανε: “Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμάς εδώ στο Προπονητικό Κέντρο. Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Κυριακή, ο αγώνας αλλά είναι και η καθημερινότητα εδώ μέσα όπου συμβαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και αυτό το ραντεβού.  Το πρόγραμμα τρέχει εδώ και δυο χρόνια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο αλλά και πόσο κοντά είναι στην κοινωνία και στα προβλήματα της. Αυτό το πρόγραμμα με τη συγκεκριμένη ομάδα δίνει δύναμη και ελπίδα σ’ όλους τους ανθρώπους που είναι εδώ μέσα. Είναι παιδιά που κάνοντας προπόνηση μαζί τους παίρνουμε όλοι δύναμη. Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας πήραν τα δικά τους μηνύματα“.

Στο Olympiacos TV μίλησαν και τα παιδιά της ομάδας της Ακαδημίας και εξέφρασαν την χαρά τους για την γνωριμία ενώ ζήτησαν να παίξουν και με την πρώτη ομάδα!

Η ομάδα “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό” συνεχίζει την προετοιμασία της στο Ρέντη με μεγάλο στόχο την συμμετοχή της στο τουρνουά που θα διοργανώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα Special Olympics Hellas στις 24 Μαϊου. Ο Ολυμπιακός και τα Special Olympics διοργανώνουν για 2η χρονιά τουρνουά για να τιμήσουν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου Special Olympics.

Δείτε το video του Olympiacos TV:

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ