
Εκτός έδρας δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, για την 12+1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται ήδη στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Εθνικό.
Στόχος του συγκροτήματος του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, η 12+1η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, που θα κρατήσει ψηλά το ηθικό της ομάδας, ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της Τετάρτης, απέναντι στην Λοκομοτίβ Μπακού (17/1, 18:00).
Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, υπολογίζει στους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (osfp.gr), ο Μίκο Οϊβάνεν τόνισε: «Οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα συνεχίζονται με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μπακού που ακολουθεί την Τετάρτη στο Ρέντη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ
-
Παίκτης του ΠΑΟΚ παραβίασε την καραντίνα
Σχετικά με τη συμμετοχή αθλητή που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας – ΠΑΟΚ για...
-
Έγκλεσκαλνς: Η απώλεια του πρώτου σετ, ίσως μας επηρέασε συναισθηματικά»
Ο Χέρμαν Έγκλεσκαλνς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν από το παιχνίδι της Σύρου,...
-
Καζάζης: «Να επανέλθουμε σύντομα»
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με το… αριστερό στο πρωτάθλημα της Volleyleague, γνωρίζοντας την ήττα από...
-
Φοίνικας-Ολυμπιακός 3-2 σετ: Τα highlights (video)
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ...