Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Με τα μάτια και το μυαλό του Δημήτρη!

“Την αλήθεια την ‘φτιάχνει’ κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα”, είχε πει ο νομπελίστας ποιητής, Οδυσσέας Ελύτης, και αυτή του η τοποθέτηση ίσως να είναι και η απάντηση για τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνέντευξή του στο SDNA περί μη εύνοιας των “πρασίνων” εντός των ελληνικών συνόρων…

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού ξεπέρασε ένα μικρό προσωρινό κενό μνήμης -τον βοήθησε ο δημοσιογράφος περιγράφοντας την φάση του Σκούνι Πεν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, το πασίγνωστο non call-, είπε ρητά και κατηγορηματικά: «Στα δικά μου μάτια δεν ήταν φάουλ»!

Όχι, δεν έχει σημασία τί είδε ο υπόλοιπος κόσμος, πλην φυσικά του διαιτητή, Τάσου Πηλοίδη. Επίσης μικρή σημασία έχει ότι το μυαλό του (που πήρε την σκυτάλη από τα μάτια του) του υποτάσσει πως… ” Στο δικό μου μυαλό ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει διαιτησία 100-0 πάντα υπέρ του. Άρα, ό,τι λιγότερο είναι… Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι θιγμένος. Τι να σου πω; Να σου πω ότι ήταν φάουλ του Διαμαντίδη; Δεν ήταν!».

Απλά τα πράγματα! Εμένα πάλι η “ερυθρόλευκη” μύτη μου, μου λέει πως κάτι (συνεχίζει να) “βρωμάει” εδώ… Γιατί κάνω περίεργους συνειρμούς… Λοιπόν… Η περσινή αδικία, αυτή ντε για την οποία θα άφηνε την Euroleague Mafia και θα έπαιζε στο FIBA Champions League, είχε να κάνει με το ότι τον έπαιζαν 90-10 ή 80-20. Για το 50-50 ούτε λόγος!!! Και σκέφτομαι, λοιπόν… Αφού τα ξαναβρήκαν εξασφάλισε το 100-0 ή θα έχουμε πάλι social δράματα;;;

Το καλύτερο, όμως, μας το κράτησε για το τέλος. Ερωτηθείς αν ο Παναθηναϊκός έχει βοηθηθεί και συνεχίζει να βοηθείται από τον πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, παραδέχθηκε τις καλές τους σχέσεις, αλλά μας ενημέρωσε: «Εγώ δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει βοήθεια από πουθενά, άρα…».

Κι έχει δίκιο! Γιατί όταν σε παίζουν 100-0 δεν λέγεται βοήθεια… Σφαγή και μάλιστα χωρίς αναισθητικό του αντιπάλου το λένε!!!

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ