Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mega: «Άθλος» & αποθέωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (video)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League νικώντας στον τελικό ανόδου τη Χάντερσφιλντ 1-0. Υλοποιήθηκε έτσι απόλυτα το αρχικό πλάνο που είχε θέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν αναλάμβανε τα ηνία του ιστορικού συλλόγου.
«Έχουμε ένα σχέδιο που είναι μακράς διάρκειας και με βάση αυτό θα επιδιώξουμε να επαναφέρουμε την Φόρεστ εκεί που ανήκει» ανέφερε πριν πέντε χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το 2017 ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αυτή τη δήλωση στο BBC προσδιόρισε με σαφήνεια το όραμά του για τη Νότιγχαμ.

Την επιστροφή της θρυλικής ομάδας στην premier league και την ένταξή της, στην «αφρόκρεμα» των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος. Πέντε χρόνια αργότερα ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Η Νότιγχαμ Φόρεστ επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τη νίκη 1-0 επί της Χάντερσφιλντ στο Γουέμπλει.

Είκοσι τρία χρόνια αναμονής ήταν πολλά για τους φίλους της Φόρεστ και το ξέσπασμα χαράς ανεπανάληπτο! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο διοικητικός ηγέτης της Νότιγχαμ, ύψωσε το έπαθλο της δικαίωσης στο Γουέμπλει.

«Μία μαγική μέρα. Η Νότιγχαμ επέστρεψε. Όπως είχα πει πέντε χρόνια πριν στο BBC για τη Νότιγχαμ, έπρεπε να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Τώρα θέλουμε περισσότερα. Είμαστε πίσω στην Premier League και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται Θέλω να συγχαρώ και τον γιο μου, τον Μιλτιάδη που ανέλαβε φέτος. Έκανε πολύ καλή δουλειά με τον Στιβ και τη διοίκηση. Μαζί με τον Κούλη Δουρέκα» σημείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ