Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταξύ Σερβίας και Ιταλίας ο Βούκοβιτς!

Ο Σέρβος αριστεροπόδαρος στόπερ, Γιάγκος Βούκοβιτς, βρίσκεται με το μισό πόδι εκτός Ολυμπιακου. Μετά απο τον τραυματισμό του, σε αγώνα με την εθνική του ομάδα, ούτε ο Χάσι, ούτε ο Λεμονής, αλλα ούτε και ο Γκαρσία φαίνεται να τον υπολογίζει. Η απόδειξη, είναι, ότι σε 2 αγώνες που έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακου, ο Γκαρσία χρησιμοποίησε 4 αμυντικούς (Σισέ, Νικολάου, Ένγκελς, Μποτία) και τον Βούκοβιτς δε τον συμπεριέλαβε ούτε στην αποστολή.

Ο διεθνής στόπερ, όπως είναι αναμενόμενο, ψάχνει ομάδα, στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής, καθώς σε καμία περίπτωση δε θέλει να χάσει το μουντιάλ, που έρχεται, στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο Ερυθρός Αστέρας καλοκοιτάει την περίπτωσή του, αλλα πληροφορίες απο την Ιταλία ανφέρουν, ότι ιταλικός σύλλογος (πιθανότατα η Βερόνα) έκανε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακο, για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και να έχει οψιόν αγοράς.

Ακόμη, αναφέρεται, ότι η ΠΑΕ δεν έχει απαντήσει. Το σίγουρο, είναι, ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Βούκοβιτς θα αποτελεί παρελθόν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ