Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Μια φορά που συναντηθήκαμε, πήδαγε κάτι γλάστρες…»

Eίναι γνωστό, πως ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, όταν αναφέρεται το όνομα του και ειδικότερα του Ολυμπιακού, και καλά κάνει.

Αυτή τη φορά, ήταν αφοπλιστικός, αναφορικά με ένα σημερινό δημοσίευμα, που αναφέρθηκε στο όνομα του, γράφοντας στο λογαριασμό του στο Facebook: «Διάβασα σήμερα στο βόθρο με τα γιουσουφάκια οτι κυκλοφορώ με 8 μπράβους και 10 αλεξιπτωτιστές. Και ότι είμαι όλο μαγκιά στο facebook μόνο. Η Βασιλική το έγραψε; Γιατί από όσο θυμάμαι μια φορά που συναντηθήκαμε, όχι στο facebook, στην ηλιόλουστη Γλυφάδα και χωρίς μπράβους ή αλεξιπτωτιστές πήδαγε κάτι γλάστρες για να φύγει γρήγορα! Μάλλον κάτι είχε ξεχάσει. Ακόμα αναρωτιέται ο μετρ του μαγαζιού γιατί δεν έφυγε από την πόρτα.

ΥΓ.: Δε φαντάζομαι να μην το έγραψε η Βασιλική και να το έγραψε απ ευθείας ο πραγματικός διευθυντής του σάιτ… Αυτός που κάνει τα like από τη Λίγκα λέω με φανταστικές ιστορίες».

Διάβασα σήμερα στο βόθρο με τα γιουσουφάκια οτι κυκλοφορώ με 8 μπράβους και 10 αλεξιπτωτιστές. Και ότι είμαι όλο μαγκιά…

Gepostet von Konstantinos Karapapas am Freitag, 26. Oktober 2018

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ