Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Μιλάνε για Βούκοβιτς, μιλάνε για Φετφατζίδη, για το πραγματικό πρόβλημα του Ολυμπιακού θα μιλήσει κανείς;

Ναι, ο Βούκοβιτς έκανε την γκάφα με τον ΠΑΟΚ. Ή καλύτερα, αποτελείωσε του Γιαννιώτη. Ναι, ο Φετφατζίδης εχθές χάνει το “άχαστο” και δε “ξεραίνει” όλο το ΟΑΚΑ. Όπως έγραψε και το σάιτ, στο οποίο εργάζομαι και τα δύο είναι αυτογκόλ, με διαφορετική σημασία και οπτική το καθένα, βέβαια.

Ωστόσο, εκτός απο τα συνήθη “γαλλικά” που ακούστηκαν για τον Σέρβο αμυντικό προ εβδομάδος  και τον Δραμινό εξτρέμ εχθές, ουσιαστικό θα ήταν να αναφέρουμε και την αληθινή αχίλλειο πτέρνα του Ολυμπιακού. 

Συγκεκριμένα, είναι φανερό πως η ομάδα μετά το 70′ “ξεφουσκώνει”, κουράζεται, δεν έχει πνευμόνια και γενικότερα δε γίνεται καλή διαχείριση. 

Παραδειγματικά, μετά το 70′ με τη Μίλαν (70-79) οι “ερυθρόλευκοι” δέχθηκαν τρία απανωτά γκολ. Όπως, αποδεικνύεται και -όχι μόνο- απο τον εν λόγω αγώνα με Μίλαν, αλλά γενικότερα ο Ολυμπιακός δε παρουσιάζει ωριμότητα στο παιχνίδι του στο τελευταίο ημίωρο και κάτι λιγότερο.

Πρέπει να καταλάβουν οι παίχτες πρώτα απ’ όλα πως στο 70′ δε τελειώνει τίποτα, οι αντίπαλες ομάδες δε τα παρατάνε και καλά κάνουνε.

Είτε φταίει στο ψυχολογικό τομέα, είτε στη φυσική κατάσταση, η λύση πρέπει να βρεθεί.

*Και μιλάμε για τη διατήρηση του σκορ, εκεί υπάρχει το θέμα, με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έψαχνε τη “λύτρωση”, λογικό και επόμενο να πιέσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ