Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς, ο “λυτρωτής” των Σιώπη και Ρισβάνη;

Έντονα ακούγεται πως ο Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακο και μάλιστα μιλούν για προχωρημένες συζητήσεις.

Ο νυν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και πρώην του Πανιωνίου ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος ανέβασε ομαδικά και ατομικά την ομάδα του Πανιωνίου την προηγούμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, είχε 2 “λαβράκια”, οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακο. Μιλάμε για τους Σιώπη και Ρισβάνη.

Ο Σιώπης πρόλαβε να αγωνιστεί στην αρχή της σεζόν επι Χάσι, αλλά επειδή ήταν οφθαλμοφανές πως δε τον υπολόγιζε ο Κοσόβαρος τεχνικός, ο Έλληνας χαφ προτίμησε να γυρίσει στον Πανιώνιο για παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Απο την άλλη, ο Ρισβάνης προτίμησε να αγωνιστεί με τον Πανιώνιο στα ελληνικά πλέι-οφ και στο Ζέεφελντ έφτασε 10 ημέρες μετά. Άργησε και του στοίχισε.

Ωστόσο, τι θα γίνει σε περίπτωση που υπογράψει και “πιάσει” λιμάνι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς; Σίγουρα, δε τους προκαταβάλλει και κατοχυρώνει κανένας την θέση τους στην τελική 18αδα, καθώς το επίπεδο του Ολυμπιακου συγκριτικά με του Πανιωνίου είναι σκάλες ανώτερο και οι απαιτήσεις τεράστιες. Αλλά, είναι σαφές πως θα έχουν ένα μικρό προβάδισμα και φυσικά θα έχουν άλλη ψυχολογία σε έναν προπονητή που τους ξέρει και τους είχε βασικά “γρανάζια” στην πρώην ομάδα του. 

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ