Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην ξεχνάτε τον Μολέδο

Μπορεί αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός να διαθέτει πέντε στόπερ ενεργούς και να έχουν αγωνιστεί όλοι, όμως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο τον Γενάρη να αποκτηθεί και άλλος κεντρικός αμυντικός, με διαφορά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, όπως είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Το θέμα με τον Βραζιλιάνο δεν έχει κλείσει, ενώ υπάρχει ανοικτός δίαυλος εδώ και έναν χρόνο. Μπορεί το καλοκαίρι να μην προχώρησε η μεταγραφή λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Ιντερνασιονάλ, πολύ περισσότερο όμως λόγω της ρήτρας του Παναθηναϊκού αλλά και της ανάγκης της να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αφού πρωταγωνιστούσε. Ομως το πρωτάθλημα στην Βραζιλία ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη και η ρήτρα που είχε βάλει ο Παναθηναϊκός παύει να ισχύει από την 1η Γενάρη. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων το καλοκαίρι και είναι βέβαιο πως θα επανέλθει.

Οπότε όλα είναι ανοικτά, πόσο μάλλον όταν ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει σιγουρία σε δίδυμο στην άμυνα, με συνεχής αλλαγές μεταξύ των Βούκοβιτς, Μεριά, Σισέ, Μιράντα και τον Νικολάου να ακολουθεί.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ