Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα από τον Φορτούνη στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, έκανε ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης:

Χαρακτηριστικά ο Φορτούνης τονίζει πως «η δύναμη που έχει το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι τεράστια! Αυτή την δύναμη παίρνουμε κι εμείς, από τις φωνές και τα χειροκροτήματά σας. Νιώθουμε πιο δυνατοί, πρακτικά ανίκητοι! Το παιχνίδι με την Μπέρνλι απόψε είναι δύσκολο, το ξέρουμε καλά. Δεν γνωρίζουμε, όμως, τι θα πει φόβος, όσο έχουμε εσάς στο πλευρό μας! Ξέρετε καλά, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς, ότι ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα και έτσι πρέπει να μας γνωρίσουν απόψε και οι Άγγλοι».

Συνεχίζοντας ο αρχηγός άσος των Πειραιωτών επισημαίνει για το σπουδαίο ματς με την Μπέρνλι ότι «θέλουμε το γήπεδό μας γεμάτο! Γεμάτο από κόσμο, γεμάτο από πάθος, γεμάτο από ένταση και δίψα για την πρόκριση. Απόψε γινόμαστε ξανά ένα και κάνουμε το πρώτο βήμα για να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη ευρωπαΐκή μας παρουσία. Απόψε φοράμε όλοι την ερυθρόλευκη φανέλα και δίνουμε το παρών στην εξέδρα! Δίνουμε το παρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά! Ολυμπιακέ μαζί σου»!

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ