Ο ηγέτης του Ολυμιακου, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε την ευκαιρία στην σημερινή προπόνηση, να ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας του Όσκαρ Γκαρσία, να μιλήσει με το τεχνικό επιτελείο αλλά και να στείλει τα μηνύματά του στους παίχτες.
Συγκεκριμένα τους ανέφερε:
«Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε. Όλοι και όλα είναι εναντίον μας. Όλοι μας πολεμάνε. Το είδατε και στο τι έγινε στην Τούμπα και το βλέπετε συνέχεια. Εμείς ως ΠΑΕ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Εσείς έχετε την υποχρέωση να τα δώσετε όλα στο γήπεδο για τον τίτλο και να εξαντλήσετε κάθε πιθανότητα για την κατάκτησή του”
Επιπροσθέτως, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ζήτησε πολύ καλή εμφάνιση απο τους παίχτες για το ερχόμενο ντέρμπι σε συνδυασμό με εμφατική (σε σκορ) νίκη.


Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Σενάρια για διεξαγωγή του Super Cup στην Κύπρο
Πως θα σας φαινόταν το επόμενο Super Cup να διεξαχθεί στην Κύπρο; Μία τέτοια...
-
Ο Νικ Κύργιος φέρεται να κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του (video)
Για επίθεση σε πρώην σύντροφό του φέρεται να κατηγορείται ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος,...
-
Οι διακοπές του Πρίντεζη (video)
Λίγες μέρες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό, την κατάκτηση...
-
Σημαντική παρέμβαση Μαρινάκη στο συνέδριο του Economist
Οι συνέπειες μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία βρέθηκαν στο επίκεντρο της 26ης συνάντησης...