Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μήνυση κατά Μαρινάκη από τον Τζανακόπουλο!

Ανεβάζει συνεχώς τους τόνους της αντιπαράθεσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που προανήγγειλε μηνύσεις κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και του δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη, για τα δημοσιεύματα με την καταγγελία ότι σύμβουλος του υπουργού οικονομικών ζήτησε μίζα και παραμένει ακόμα στη θέση του.

Αφιερώνοντας μεγάλο χρόνο στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον κ. Μαρινάκη, έκανε λόγο για κόσμο της νύκτας, ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασης του να χρησιμοποιηθεί χαρακτηρισμός ναρκέμπορος, παραπέμποντας σε δικαστικές αποφάσεις που ακόμα δεν έχουν εκδοθεί και τονίζοντας ότι για όλες τις τελικές κυβερνητικές ανακοινώσεις την εύθύνη και τον έλεγχο έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση δεν απειλείται, ούτε συνομιλεί νύχτα. Ο κος Μαρινάκης που διώκεται για βαρύτατες ποινικές υποθέσεις και εμπορία ναρκωτικών, που ενορχηστρώνει με χυδαία και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά της κυβέρνησης σε αγαστή συνεργασία με τον κο Μητσοτάκη, που έχει μετατρέψει σε σκουπιδότοπο ένα ιστορικό συγκρότημα τύπου πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες. Τα άθλια δημοσιεύματα του Βήματος και των Παραπολιτικών δεν θα μείνουν αναπάντητα, όπως δεν θα μείνει αναπάντητο κανένα συκοφαντικό δημοσίευμα», υποστήριξε και γνωστοποίησε πως θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά του Β. Μαρινάκη και του Γ. Κουρτάκη.

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψουμε να γίνει Κολομβία, υποστήριξε και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (που όπως είπε ταυτίζεται με τον Β. Μαρινάκη), να σταματήσει να τον καλύπτει», ενώ κατέληξε: «Για όλες τις ανακοινώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου την ευθύνη την έχει ο Πρωθυπουργός.»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ