Είναι δεδομένο ότι ο Κέβιν Μιραλάς ήρθε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά.
Ο Μιραλάς, ο οποίος αγωνίστηκε για 85 λεπτά, στον μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, στα 68 λεπτά, έπαιξε σαν δεύτερος επιθετικός, στο πλάϊ του Τζούρτζεβιτς, θέση στην οποία θέλει να τον καθιερώσει ο Οσκαρ Γκαρσία. Σε πρώτη φάση, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένος από όσα είδε και από το γεγονός ότι ο Τζούρτζεβιτς σκόραρε και μάλιστα δύο φορές.
Ο Γκαρσία, λοιπόν, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Μιραλάς και στο παιχνίδι με την Λαμία, την ερχόμενη Δευτέρα για το πρωτάθλημα και πάλι βασικό και ξανά στην ίδια θέση, αυτή του δεύτερου επιθετικού.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Πως διαμορφώνεται το “παζλ” των επιλογών Μαρτίνς για το νέο Ολυμπιακό (video)
Ο Αλέξανδρος Σόμογλου σχολιάζει στην εκπομπή Sport2day του Action24 με τον Σταύρο Κουράκο, τις...
-
Η ανακοίνωση της Ατλέτικο για Βρσάλικο
Την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα ο Σίμε Βρσάλικο, με τον Κροάτη δεξιό μπακ να...
-
Το συμβόλαιο που έχει προταθεί στον Σκάρπα
Δύσκολο φαντάζει να έρθει τώρα ο Γκουστάβο Σκάρπα στον Ολυμπιακό, μιάς και η αντίσταση...
-
Του λείπει ένας εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά
Οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό δεν έχουν ολοκληρωθεί. Μπορεί η θέση του δεξιού μπακ...