Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιραλάς: «Το χάρηκα πάρα πολύ»

Το πρώτο του γκολ στην δεύτερη θητεία του με τα ερυθρόλευκα, σημείωσε ο Κέβιν Μιραλάς, απέναντι στον Πλατανιά, με τον Βέλγο να το χαίρεται πολύ.

Αναλυτικά ο Μιραλάς μίλησε:

«Πάρα πολύ το χάρηκα γιατί από την πρώτη στιγμή δεν είχα την τύχη με το μέρος μου, δεν είχα καταφέρει να σκοράρω ένα γκολ. Σήμερα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας. Είχαμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Για την καλή απόδοση του Ολυμπιακού: «Ο προπονητής μας είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να είμαστε πιεστικοί από το πρώτο ημίχρονο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να βάλουμε γκολ. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, η νίκη ήταν μονόδρομος για μας και είμαστε χαρούμενοι που κάναμε πράξη αυτά που ζήτησε ο προπονητής. Θέλουμε να το κάνουμε και στα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία πέντε παιχνίδια, όλα είναι δυνατά, είμαστε ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο φυσικά, πρέπει μέχρι το τέλος να προσπαθήσουμε, να έχουμε την ελπίδα μας ζωντανή ακόμα και για τον τίτλο, παρ’ όλο που ξέρουμε ότι πως δεν είναι στο χέρι μας και δεν είναι εύκολο. Όλα είναι πιθανά αν κερδίσουμε τα πέντε παιχνίδια».

 

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ