Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Μίσσας: «Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τον Κώστα Μίσσα Να αφιερώνει το τρόπαιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στο “osfp.gr”:

«Ήταν ένα παιχνίδι τελικού και η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι μία αξιόμαχη ομάδα και ανταγωνιστική και για μένα η θέση της στο πρωτάθλημα δεν είναι η σωστή γιατί είχε πάρα πολλούς τραυματισμούς.  Από την άλλη, συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθειά τους και το τρόπαιο.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αφιερώνουμε αυτό το Κύπελλο στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον στηρίζουμε όπως στηρίζει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και αυτός για να φέρουμε κούπες. Επίσης όλη αυτή η ομάδα έχει τεράστια υποστήριξη και από τον κ. Μιχάλη Κουντούρη και από τον κ. Γιώργο Λεριώτη, που είναι πάντα κοντά μας και θέλουμε να τους αφιερώσουμε και σε αυτούς την κούπα».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε από τη μεριά της στο osfp.gr ότι:
«Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου.  Είμαστε πολύ χαρούμενες που για τρίτη συνεχόμενη φορά φέρνουμε την κούπα στον Πειραιά. Από την μεριά μας, θέλουμε να την αφιερώσουμε, στον πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει τη γιορτή του σήμερα, και νομίζω δεν θα μπορούσαμε να του κάνουμε από τη μεριά μας καλύτερο δώρο. Πρόεδρε χρόνια πολλά και το αφιερώνουμε σε σένα και φυσικά στον κ. Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας σε ότι του ζητούμε, είναι εδώ και μας στηρίζει και τέλος στον κ. Γιώργο Λεριώτη, ο οποίος είναι εδώ και μας στηρίζει, σε ότι και αν χρειαστούμε μέσα στο γήπεδο αλλά και προσωπικά την κάθε μία μας. ΜΑς αγαπάει ξεχωριστά και είναι πάντα δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε λοιπόν και τους τρεις, αλλά και στον κόσμο εννοείται που ήρθε δίπλα μας και μας υποστήριξε».

Η Εβίνα Μάλτση δήλωσε από τη μεριά της στο osfp.gr ότι:
«Χαιρόμαστε πολύ που φέραμε άλλη μία κούπα στον Ολυμπιακό. Είμαστε ικανοποιημένες για αυτό που καταφέραμε και θα θέλαμε να αφιερώσουμε την κούπα αυτήν στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι πάντα δίπλα μας και αρωγός για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού. Ταυτόχρονα θέλω να αφιερώσω αυτήν την κούπα στον κ. Μιχάλη Κουντούρη που είναι πάντα στο πλευρό μας αλλά και τον κ. Γιώργο Λεριώτη που είναι κοντά μας διαρκώς και μας στηρίζει στα πάντα. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας και δημιούργησε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Τέλος η Στέλλα Καλτσίδου τόνισε από τη μεριά της στο osfp.gr ότι
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που φέραμε άλλη μία ακόμα κούπα στον Πειραιά. Θα ήθελα λοιπόν αφιερώσω τη νίκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρό μας, που χάρη σε αυτόν βρισκόμαστε εδώ. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή του και θα θέλαμε να ξέρει ότι έχει πάντα και την δική μας στήριξη και όλων των ομάδων του Ολυμπιακού.  Είμαστε πολύ χαρούμενες που ανήκουμε σε αυτήν την οικογένεια. Χρόνια του πολλά, είναι το δώρο μας για αυτόν σήμερα και ελπίζουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και αυτόν και τους οπαδούς μνας και να συνεχίσουμε έτσι.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από την μεριά μου έναν αφανή ήρωα, τον κ. Λεριώτη, ο οποίος είναι απο τις πιο σημαντικές κολώνες της ομάδας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι κοντά μας, αλλά και τον κ. Κουντούρη. Αυτοί οι άνθρωποι για μας είναι όλος ο Ολυμπιακός και ελπίζω να τους δώσαμε μεγάλη χαρά σήμερα».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ