Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μίσσας: «Αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Ο Ολυμπιακός, έστω και με την… ψυχή στο στόμα, έφυγε με την νίκη από την Πυλαία, απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Μίσσα, με δηλώσεις του στο osfp.gr να… χωρίζει την αναμέτρηση σε δύο κομμάτια.  

«Όπως είχαμε πει πριν το παιχνίδι είχαμε μιλήσει για μια ομάδα η οποία έχει τρεις καλές ξένες,έχει καλές Ελληνίδες που μπορούν να βοηθήσουν. Και αυτό φάνηκε και σήμερα. Θα χωρίσω το παιχνίδι σε δύο κομμάτια.

Αρχικά είναι το πρώτο ημίχρονο,  στο οποίο από πλευράς άμυνας δεν είχαμε αυτή τη διάθεση να παίξουμε σκληρά και με επαφές. Το δεύτερο κομμάτι είναι το επόμενο ημίχρονο που βελτιωσαμε την άμυνα αλλά στο επιθετικό μας μέρος δεν ακολουθούσαμε το πλάνο μας και πήγαμε σε ατομικές προσπάθειες περισσότερο. Θεωρώ ότι σαν τελείωμα και τη νίκη επί ενός αξιόμαχου ΠΑΟΚ, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί και να βοηθήσει. Γιατί δείχνει κάτι που λέω πολύ καιρο ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς. Παίζει τεράστιο ρόλο πως προσεγγίζεις τα παιχνίδια, ξεκινώντας από την άμυνα σου και πηγαίνοντας καλά και στην ομαδική διάθεση. Περνάμε την επόμενη εβδομάδα ξεκινώντας από την προετοιμασία μας για το Φάρο από την Τρίτη. Θα δούμε την τακτική μας, γιατί όταν έχουμε συγκέντρωση τα κάνουμε όλα τέλεια σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να έχουμε πάντα κίνητρο και να βλέπουμε κάθε ματς με σοβαρότητα», ήταν τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Θρύλου, ενώ από την πλευρά της, η Στέλλα Καλτσίδου πρόσθεσε:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Και ήταν πολύ διαβασμένος. Θεωρώ ότι πέσαμε στις παγίδες τους αλλά παρόλα αυτά στα κρίσιμα σημεία μείναμε συγκεντρωμένες, διορθώσαμε κάποια λάθη στην άμυνα, βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που αυτό έχει σημασία στο τέλος».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC