Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Μίσσας: «Αθάνατοι»

Όπως αναμενόταν, τόσο ο Κώστας Μίσσας, όσο και η Άννα Σπυριδοπούλου, με δηλώσεις τους στο osfp.gr, αφιέρωσαν την νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Αναλυτικά:

Κώστας Μίσσας:

«Νομίζω ότι δείξαμε πολύ σοβαροί στο κομμάτι της άμυνας.  Από τη στιγμή που ακολουθούμε στο 100% το πλάνο μας και έχουμε διάθεση στην άμυνα, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ εύκολα.  Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια, σε οποιαδήποτε μορφή και λογική.
Σήμερα ήταν και το μνημόσυνο της Θύρας 7 και εμείς είχαμε παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να παραβρεθούμε εκεί. Είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ και το να αφιερώσω μία νίκη, είναι πραγματικά το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για όλο το μέγεθος αυτής της ημέρας. Το μόνο που πραγματικά μπορώ να πω είναι ότι δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και θα μείνουν για πάντα στην μνήμη μας. Αθάνατοι…».

Αννα Σπυριδοπούλου:

«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Το παιχνίδι έγινε εύκολο γιατί παίξαμε άμυνα μιας και στο παιχνίδι στη Λευκάδα δεν είχαμε και τόσο καλή εικόνα σε αυτό το κομμάτι. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένες στο 100%. Ξεκινήσαμε λοιπόν από την άμυνα και επιθετικά είχαμε μία καλή μέρα. Τώρα έχουμε ένα κενό με την Εθνική, θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και εκεί να έχουμε μία σωστή εικόνα για να γυρίσουμε και πάλι στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN