Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Μίσσας: «Ήταν θέμα συγκέντρωσης»

Στην συγκέντρωση της ομάδας του, στάθηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου, ο Κώστας Μίσσας.

«Θεωρώ ότι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και για αυτό πήραμε τη διαφορά. Τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένες στο κομμάτι της άμυνας και θεωρώ ότι στο κομμάτι της επίθεσης, αυτά που ήταν σχεδιασμένα βγήκαν στο παρκέ. Στην τρίτη περίοδο χαλαρώσαμε εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς, αλλά μετά επανήλθαμε. Σίγουρα το καλό σημείο είναι ότι αυτήν την περίοδο έχουμε πολύ καλά τρεξίματα και η συγκέντρωση μας παραμένει σταθερά καλή ανεξαρτήτου αντιπάλου που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της, η Κατερίνα Σωτηρίου πρόσθεσε:

«Είναι άλλη μία νίκη για την ομάδα και θα ήθελα να την αφιερώσω στα 93 χρόνια που συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός. Να την αφιερώσω ταυτόχρονα στον κόσμο και σε όλη την προσπάθεια που γίνεται από τον καθένα μας για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Δηλαδή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με το καλό και το κύπελλο. Συγχαρητήρια σε όλους και πήραμε μία ακόμα νίκη που μας φέρνει και πιο κοντά το στόχο μας».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ